Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

HE Academy

Naast advies- en onderzoekswerk, kun je een HE-adviseur ook ’s nachts wakker maken voor het delen van onze kennis in de vorm van een training, workshop of cursus. Dat doen we namelijk niet alleen intern voor onze trainees en adviseurs, maar ook bij de opdrachtgever in het publieke domein.

 

39d48a5d-df58-46cc-beb0-e250a14c8ba2-2.jpg

Wij verzorgen onder andere de volgende cursussen:

  • Het evenredigheidsbeginsel
  • Privacy
  • Hoe werkt een gemeente
  • Bestuursrecht voor niet-juristen
  • Eigen Kracht (via Berghauser Pont)

Natuurlijk verzorgen wij ook inhouse cursussen op maat, op het gebied van bedrijfsvoering, financiën, sociaal domein, projectmanagement, bestuursrecht, openbare orde en veiligheid, duurzaamheid en subsidies. 

Interesse in een van de bovenstaande cursussen of een training op maat? Neem dan contact op met Frans Lustermans. Of bel ons op 023-5471913.

Onze cursussen

Het evenredigheidsbeginsel

Als er één onderwerp momenteel grote invloed heeft op de ontwikkeling van het bestuursrecht is het wel de hernieuwde toepassing van het evenredigheidsbeginsel.

Privacy

Trainingen in het kader van de basisbeginselen van de AVG, privacybewustzijn of privacy in het sociaal domein. 

Bestuursrecht voor niet-juristen

Met deze cursus zorg je voor een stevige juridische basis door je organisatie heen. Ook voor juridische problemen geldt: beter voorkomen dan genezen!

Eigen kracht

We geven handvatten voor het toepassen van het begrip eigen kracht in de praktijk. Deze cursus wordt aangeboden in samenwerking met Berghauser Pont.

Hoe werkt een gemeente

In deze masterclass krijg je inzicht in de wereld van gemeentelijke besluitvorming. Ook wordt inzichtelijk gemaakt hoe je als belanghebbende invloed kan uitoefenen op het beleid. 

De masterclass is ontworpen om jou kennis naar een hoger niveau te tillen, zodat je meer inzicht krijgt in hoe een gemeente werkt. 

Wie is Haute Equipe?

Haute Equipe is een adviesbureau met lef. Wij werken in het publieke domein op het gebied van bedrijfsvoering, juridische zaken, subsidies en sociaal domein. Wij delen onze kennis en adviseren bij onze veelal trouwe klanten.

Daarnaast besteden we veel tijd en aandacht aan het voortdurend opleiden van onze mensen en starten we regelmatig speciale programma’s voor trainees. Daarbij zoeken we steeds de samenwerking met onze klanten.

 

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.