Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Sociaal Domein

Wat heeft de burger nodig om zo gelukkig mogelijk in zijn of haar eigen omgeving te wonen, werken, leven en te genieten? En wat betekent dit voor onder andere het beleid, de financiën en voor de professionals? Hoe betrekken we de burger en hoe werken we met partners gelijkwaardig samen in het veld? Wij staan naast je om deze vragen te beantwoorden. We zijn je partner die met een integrale werkwijze bijdraagt aan het ontwikkelen, regisseren en uitvoeren van (verander)processen in het sociaal domein.

hr-0372-fvdb-20180330-klein.jpg

Dienstverlening & Expertises

Met een bulk aan ervaring in het brede sociaal domein op het gebied van inkooptrajecten, financiën en beleidsinhoud bieden we als onafhankelijk partner advies en begeleiding. We brengen échte samenwerking tot stand tussen de drie belangrijkste spelers: inwoners, gemeenten en maatschappelijke partners. Zo komen we samen tot een échte participatiesamenleving, en bevorderen we de samen- en zelfredzaamheid. Wij zijn in verschillende rollen inzetbaar zoals:

  • Programmamanagement, -leiding en -secretariaat;
  • Beleidsadvies;
  • Advies over financiën in het sociaal domein;
  • Sturing en monitoring: van middelen naar resultaat;
  • Kwartiermakers;
  • Tellen, vertellen en duiden: een verantwoordingscyclus inrichten met behulp van cijfers en verhalen.

Blog

Een echte Haute Equiper werkt graag samen. Samen beschikken we over ontzettend veel kennis. Die houden we niet voor onszelf, maar delen we graag. Bijvoorbeeld via interessante blogs!

Mailing sociaal domein

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en de actualiteiten binnen het sociaal domein? Meld je dan aan voor onze mailing!

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.