Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Met Haute Equipe als zelfstandig ondernemer

Werk je als zelfstandig professional in de publieke sector? We hebben regelmatig mooie opdrachten die we graag met je delen. Word daarom onderdeel van ons netwerk. We maken graag kennis!

hr-0372-fvdb-20180330-klein.jpg

Bijdragen aan de maatschappij

Met jouw relevante werkervaring binnen het werkgebied van Haute Equipe kunnen we samen een mooie bijdrage leveren aan het publieke domein. Ben jij bijvoorbeeld dé ondernemende financial of jurist met veel ervaring bij provincies en/of gemeenten? Laat dan zeker van je horen!

Twijfel

Wil je werken voor de overheid en zit het ondernemen in je bloed, maar ben je nog onbekend op het terrein van zelfstandigheid? Wij bieden je de helpende hand bij het aantrekkelijk maken van je cv en een up-to-date LinkedIn-profiel, het schrijven van een pakkende motivatie, je voorbereiding op een intakegesprek en de praktische administratieve randzaken. Haute Equipe wil graag jouw partner zijn bij het zoeken en begeleiden naar een (eerste) nieuwe opdracht als zelfstandig ondernemer.

Zijn we een match?

Zoek je een betrouwbare partner met oprechte aandacht? Iemand die snel en zorgvuldig handelt? Dan ben je bij ons in goede handen. Kennismaken of meer weten? Neem contact met ons op via zzp@haute-equipe.nl of 023-5471913.

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.