Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Toonaangevend voor de overheid

Wij zijn deskundig, daadkrachtig, kritisch en verbindend. Samen vinden we altijd een oplossing voor jouw unieke vraag. Of het nu gaat over (complexe financiering van) de energietransitie, strategisch beleid rondom jeugdzorg of een juridisch hoofdpijndossier. Met korte lijnen en een scherpe focus helpen we bij het behalen van maatschappelijk resultaat.

hr-1471-fvdb-20180330-klein.jpg

Haute Equipe brengt...

・inwoners & overheid
・bestuur, beleid & uitvoering
・beleidsdomeinen & vakgebieden

samen.

Waarom? Omdat we een betrokken partner zijn, die bijdraagt aan maatschappelijk resultaat. Haute Equipe is specialist binnen het publiek domein. Je mag onze adviseurs wakker maken voor vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering, juridische zaken, subsidies en het sociaal domein. We werken graag samen, hebben plezier in wat we doen en hebben altijd het gewenste (maatschappelijk) resultaat voor ogen.

Mensenwerk

Een Haute Equiper is gepassioneerd in zijn vak en maatschappelijk betrokken. Werkt met een glimlach, is enthousiast, ondernemend, nieuwsgierig, innovatief, flexibel, ambitieus en bovenal een teamplayer.

Haute Equipe kent haar relaties en eigen mensen als geen ander en snapt wat werkt en wat niet. Daarom maken wij de beste match tussen adviseur en opdracht. Niet alleen op inhoud, juist ook op persoonlijke en culturele fit.

Een heel team

Onze mensen creëren zichtbaar effect rondom maatschappelijke thema’s, zoals jeugdzorg en duurzaamheid. Wij bieden de basis voor consistente en verantwoorde vernieuwing die past bij onze klanten. We brengen menskracht, ambitie en (project)aanbod bij elkaar. We leggen de lat altijd hoog. Zo ontzorgen we onze klanten met excellente medewerkers die bovendien betrouwbaar en ambitieus zijn. Het mes snijdt aan twee kanten: onze adviseur voert de opdracht naar tevredenheid uit en het karakter matcht met de cultuur van de organisatie.

Achter iedere Haute Equiper staat een heel team aan kennis: iedereen helpt elkaar. Van jong tot ouder en meer ervaren. Met een groot netwerk aan ambassadeurs en betrokken partners. Zo werken wij op landelijke basis vanuit kantoren in Hoofddorp (Hoofdkantoor), Leeuwarden, Hoorn, Den Haag en Roermond. Maar natuurlijk ook op iedere andere locatie. En je kunt ons altijd bellen.

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.