Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Boost jouw carrière bij Haute Equipe

Ben je net afgestudeerd, heb jij affiniteit met het publieke domein, ben je op zoek naar een kickstart van je carrière én wil je iets betekenen voor de maatschappij? Dan ben je wellicht geschikt voor ons traineeship!

Op maandag 1 maart 2021 starten wij met een gloednieuwe groep trainees! (en ja, je kunt nu al je interesse kenbaar maken!)

Wij komen graag in contact met potentiële trainees die op dit moment, of de komende maanden, gaan afstuderen in een sociale-, juridische- of economische richting! 

Bekijk hier ons traineeship blog: https://haute-equipe.nl/blog/word-jij-trainee-bij-haute-equipe

hr-1406-fvdb-20180330-klein.jpg

Ons traineeship

Als toekomstig adviseur van Haute Equipe werk je met verschillende opdrachtgevers en collega’s en in diverse werkomgevingen. Je bent in staat om organisaties snel en succesvol te helpen met de uitdagingen die er op dat moment liggen. Natuurlijk helpen wij je hierbij op weg. In een periode van negen maanden stomen we je klaar tot adviseur en geven we veel aandacht aan jouw ontwikkeldoelen, het trainen van vaardigheden en het ontdekken van het Haute Equipe werkveld.

Van jong en onbezonnen, naar professionele volwassenheid
marc-2.jpg
Marc Douma
Adviseur

Het Haute Equipe werkveld

In het Haute Equipe werkveld komen aan de hand van inhoudelijke modules alle domeinen en andere specifieke, voor Haute Equipe relevante, thema’s aan bod. Voorbeelden hiervan zijn: duurzaamheid, robotic process automation, privacy/AVG, het in control statement en samenwerkingsverbanden.

Tegelijkertijd kun je focussen op je persoonlijke ontwikkeling, adviesvaardigheden en schrijfvaardigheden. Naast de trainingen word je begeleid door onze HR-partner en coach/senior adviseur(s). Zij ondersteunen je op een professionele en enthousiaste manier in je ontwikkeling en helpen je jouw droombaan te realiseren.

Zijn we een match?

Jaarlijks in september starten we met het Haute Equipe-traineeship. Het volgende traject start in maart 2021. Ben je nieuwsgierig en benieuwd of jouw DNA matcht met dat van Haute Equipe? Neem dan contact op met onze collega Nick Pijpers via vacatures@haute-equipe.nl of bel 06-21509816.

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.