Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Traineeships bij HE

Wij zijn op 1 september 2022 gestart met ons zesde traineeship sinds 2017. De komende periode zullen onze gloednieuwe trainees jullie veel gaan vertellen over alle activiteiten.

img-2281.jpg

Ons traineeship

Als toekomstig adviseur van Haute Equipe werk je met verschillende opdrachtgevers en collega’s en in diverse werkomgevingen. Je bent in staat om organisaties snel en succesvol te helpen met de uitdagingen die er op dat moment liggen. Natuurlijk helpen wij je hierbij op weg. In een periode van negen maanden stomen we je klaar tot adviseur en geven we veel aandacht aan jouw ontwikkeldoelen, het trainen van vaardigheden en het ontdekken van het Haute Equipe werkveld.

Het Haute Equipe werkveld

In het Haute Equipe werkveld komen aan de hand van inhoudelijke modules alle domeinen en andere specifieke, voor Haute Equipe relevante, thema’s aan bod. Voorbeelden hiervan zijn: duurzaamheid, robotic process automation, privacy/AVG, het in control statement en samenwerkingsverbanden.

Tegelijkertijd kun je focussen op je persoonlijke ontwikkeling, adviesvaardigheden en schrijfvaardigheden. Naast de trainingen word je begeleid door onze HR-partner en coach/senior adviseur(s). Zij ondersteunen je op een professionele en enthousiaste manier in je ontwikkeling en helpen je jouw droombaan te realiseren.


Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.