Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Start 5e traineeship

Op maandag 1 maart 2021 is onze nieuwste groep trainees gestart! In een periode van negen maanden wordt deze groep opgeleid tot zelfstandig adviseurs.

hr-1406-fvdb-20180330-klein.jpg

Ons traineeship

Als toekomstig adviseur van Haute Equipe werk je met verschillende opdrachtgevers en collega’s en in diverse werkomgevingen. Je bent in staat om organisaties snel en succesvol te helpen met de uitdagingen die er op dat moment liggen. Natuurlijk helpen wij je hierbij op weg. In een periode van negen maanden stomen we je klaar tot adviseur en geven we veel aandacht aan jouw ontwikkeldoelen, het trainen van vaardigheden en het ontdekken van het Haute Equipe werkveld.

Van jong en onbezonnen, naar professionele volwassenheid
marc-2.jpg
Marc Douma
Adviseur

Het Haute Equipe werkveld

In het Haute Equipe werkveld komen aan de hand van inhoudelijke modules alle domeinen en andere specifieke, voor Haute Equipe relevante, thema’s aan bod. Voorbeelden hiervan zijn: duurzaamheid, robotic process automation, privacy/AVG, het in control statement en samenwerkingsverbanden.

Tegelijkertijd kun je focussen op je persoonlijke ontwikkeling, adviesvaardigheden en schrijfvaardigheden. Naast de trainingen word je begeleid door onze HR-partner en coach/senior adviseur(s). Zij ondersteunen je op een professionele en enthousiaste manier in je ontwikkeling en helpen je jouw droombaan te realiseren.

Zijn we een match?

Jaarlijks in september starten we met het Haute Equipe-traineeship. Het volgende traject start in maart 2022. Ben je nieuwsgierig en benieuwd of jouw DNA matcht met dat van Haute Equipe? Neem dan contact op met onze collega Nick Pijpers via vacatures@haute-equipe.nl of bel 06-21509816.

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.