Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

HE-Doet

Haute Equipe staat voor samen de basis leggen voor maatschappelijk resultaat. Hier werken we samen met onze klanten aan. Tegelijkertijd geven we binnen Haute Equipe prioriteit aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

In 2019 is HE-Doet opgericht. Dit team van enthousiaste collega’s houdt zich binnen Haute Equipe bezig met het verder vormgeven van MVO. De slogan 'Mens, Milieu en Maatschappij' geeft daarbij perfect aan waar Haute Equipe voor staat: het nemen van verantwoorde keuzes om zo iets terug te kunnen doen voor mens, milieu en maatschappij. Zo wordt er aandacht besteed aan duurzame en lokale partners, vernieuwen we ons wagenpark om zoveel mogelijk elektrisch te kunnen rijden en kiezen we voor maatschappelijk verantwoorde locaties voor bijeenkomsten.

Binnenkort gaan we alle projecten vanuit HE-Doet met je delen, hierbij alvast onze eerste video 'Sinterklaas 2020'.

he-doet-1.png

Haute Equipe staat voor Mens, Milieu, Maatschappij

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kent veel definities en wordt op veel verschillende manieren benaderd. Ben je ermee bezig omdat het moet of omdat je graag wil?

Binnen Haute Equipe stellen we ons altijd de vraag waarom je iets doet. En wanneer ben je dan blij? Is de vraag die daar direct op volgt. Doe je het om je geweten af te kopen en ben je blij als je klanten het ‘MVO-vinkje’ kunnen zetten, of wil je het graag omdat je van betekenis wil zijn en een bijdrage levert aan mens, milieu en maatschappij?

Lees hier het hele artikel.

frans-en-marion-3.png

Haute Equipe verrast: De Givebox

Elk jaar ontvangen alle medewerkers van Haute Equipe een mooi kerstpakket. Iedereen die weleens een kerstpakket heeft samengesteld, weet dat je makkelijk kan verdwalen in het land der kerstpakketten. Het aanbod is enorm dus op basis van welke criteria maak je een keuze? 

Lees hier het hele artikel. 


powerbank.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.