Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Nieuwsbrief bedrijfsvoering

Nieuwsbrief juni 2023
Deze maand lees je hoe de opdracht bij collega adviseurs Marco Kleijhorst en Pascal Timmers in Wijdemeren is gegaan en vertellen we je meer over de HE Academy.
Lees de nieuwsbrief >>

Nieuwsbrief januari 2023
Deze maand kun je lezen wat er nieuw is bij het opstellen van de jaarrekening en vertelt adviseur Gerrit Stam over hoe hij zich als coördinator inzet voor de jaarrekening 2022 bij de gemeente Hollands Kroon.
Lees de nieuwsbrief >>

7322-p41-220325.png

Nieuwsbrief december 2022
Deze maand vertelt adviseur Paul Lips over hoe hij zich inzet voor de opvang van Oekraïners bij de gemeente Eindhoven en nemen de nieuwe bedrijfsvoeringtrainees je mee in hun eerste week bij Haute Equipe.
Lees de nieuwsbrief >>

Nieuwsbrief juni 2022
Deze maand vertelt adviseur Yarik Musters over zijn opdracht bij 8KTD en nemen we je mee in wat het uitstellen van de rechtmatigheidsverantwoording voor jou betekent.
Lees de nieuwsbrief >>

Nieuwsbrief mei 2022
Deze maand herinneren wij je graag aan onze open dagen en vertelt adviseur Lars Genders over zijn opdracht bij de gemeente Roerdalen.
Lees de nieuwsbrief >>

Nieuwsbrief maart 2022
Deze maand herinneren wij je graag aan onze open dagen en vertelt adviseur Maikel van Kan over zijn opdracht bij SamenTwente. 
Lees de nieuwsbrief >>

Nieuwsbrief februari 2022
Deze maand herinneren wij je graag aan de workshop gemeentefinanciën voor (nieuwe) raadsleden, brengen je op de hoogte van het doorrekenen van het coalitieakkoord, nodigen we je graag uit voor onze open dagen en vertelt adviseur Niels Bosch over zijn opdracht bij de gemeente Gouda.
Lees de nieuwsbrief >>

Terug naar overzicht

 

Neem contact op met Jessica

jessica.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.