Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Maak kennis met Jaimy | Trainee Juridisch

240307-haute-equipe-event-79-1.jpg

In maart 2024 is Jaimy begonnen aan haar traineeship Publieke Domein bij Haute Equipe. Ze stelt zich graag voor, vertelt over haar ambities en gaat ze in op de redenen waarom ze voor een traineeship bij Haute Equipe koos.

Vertel eens iets over jezelf?
''Mijn naam is Jaimy Aretz en ik ben 24 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Eindhoven. Ik omschrijf mezelf als een echte Brabander; gastvrij en gemoedelijk met een vleugje Bourgondische levenslust."

Wat zijn je ambities binnen het publieke domein?
''Tijdens mijn bachelor Integrale Veiligheidskunde heb ik diverse stages gelopen bij Veiligheidsregio’s. Hier is dan ook mijn interesse voor het publieke domein ontstaan. Ik liep mee op de afdelingen crisisbeheersing en rampenbestrijding, maar ook bij risicobeheersing. Ook tijdens mijn master Crisis and Security Management heb ik veel over crises mogen leren. Onder andere over het inventariseren van vraagstukken voor publieke en private organisaties en welke politieke, organisatorische en sociale belangen deze met zich meebrengen. Maar ook het belang van crisiscommunicatie. Ik wil dan ook graag later in mijn carrière een tijd bij een (internationale) overheidsorganisatie werken. Aangezien ik nu aan het begin van mijn carrière sta als trainee, ben ik vooralsnog aan het oriënteren welke (veiligheids)vraagstukken mij energie geven en waar ik mij dan ook wellicht meer in wil specialiseren. Ik zou het erg gaaf vinden om me bezig te houden met onderwerpen welke binnen de samenleving onrust of spanning creëren, zoals ondermijning of sociale veiligheid."

Wat is de reden dat je voor een traineeship bij Haute Equipe hebt gekozen?
''Ik heb gekozen voor een traineeship bij Haute Equipe gezien de traineegroep relatief klein is met acht trainees. Hierdoor kies je voor kleinschaligheid en dus voor meer individuele begeleiding. Zo wordt er echt gekeken naar wat het beste pad is voor elke trainee. Daarbij gaf Haute Equipe als organisatie het gevoel dat zij echt oog hebben voor de medewerker. We zijn er samen voor en met elkaar. Dat is wat mij erg aantrok en me heeft doen besluiten om voor Haute Equipe te kiezen.''

Wie is Jaimy buiten werktijd om?
''In mijn vrije tijd sport ik graag. Maar ik ben ook vaak in de keuken te vinden met vrienden, waarbij we soms iets simpels, maar vaak ook iets culinairs koken! Verder probeer ik Spaans bij te leren, aangezien ik het een prachtige taal vind. Tot slot hou ik van buiten zijn en reizen. Zo heb ik afgelopen zomer alleen al zeven landen in twee werelddelen bezocht. ?''

Terug naar overzicht
240307-haute-equipe-event-79.jpg
Jaimy Aretz
Trainee Juridisch
240307-haute-equipe-event-79-1.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.