Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

New Colors oplossingen

New Colors kleurt jouw uitdagingen, met grote impact

Waardengericht werken en impact maken in de maatschappij, als (semi)overheidsorganisatie wil jij het verschil maken. Daarbij horen ook uitdagingen. Wil jij jouw organisatie bijvoorbeeld anders inrichten of een specifiek en onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren? Wij helpen graag. New Colors (onderdeel van Haute Equipe) ontzorgt in alle opzichten: van het opstellen van subsidieaanvragen tot procesbeschrijvingen en de jaarrekeningen.

New Colors verzet bergen en verzorgt kant en klare oplossingen, met onze beste kennis dragen we bij aan de verandering. Is jouw organisatie op zoek naar een snelle- of uitgebreide scan of analyse? Wij geven inzicht in lopende trajecten of plannen. Misschien wel met onze QuickScan, subsidiescan of juridische kwaliteitszorg. Wat de uitdaging ook is: wij richten ons op jouw plannen, richten deze anders in en verrichten oplossingen als geen ander. Gaan we samen aan de slag?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier onze oplossingen op de website van New Colors of neem contact op met Aglaja Gerrits via aglaja.gerrits@haute-equipe.nl.

New Colors

Terug naar overzicht

 

2414-page41-20200110.jpg

Neem contact op met Aglaja

aglaja.jpeg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.