Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Open dagen 2022

Tussen 31 maart en 25 mei dit jaar organiseren wij op onze vijf kantoren open dagen voor oud collega’s en potentiële nieuwe collega’s. Wij nodigen je van harte uit om alvast je interesse kenbaar te maken en kijken uit naar onze gasten.

Afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen en het type gasten dat wij mogen verwelkomen zullen wij altijd zorgen voor de aanwezigheid van inhoudelijke gesprekspartners binnen jouw vakgebied.

website-foto.png

Voel je welkom!
Op onze open dagen ontmoeten wij graag allerlei gasten. Zo kijken we uit naar kennismakingen met starters/afstudeerders die geïnteresseerd zijn in ons traineeship dat start op 1 september 2022, maar ook met zeer ervaren (interim) adviseurs en alles wat daar tussenin zit. Het is voor ons vooral belangrijk dat je actief bent in de domeinen waar wij ons op focussen, samen zoeken we dan de juiste match!

Planning
Iedere open dag wordt georganiseerd tussen 16.30 uur en 21.00 uur. Voel je vrij om langs te komen op een moment dat het voor jou uitkomt, we zullen geen uitgebreid programma voorschotelen omdat kennismaken met onze collega’s en Haute Equipe in algemene zin centraal komt te staan.

Wij laten op iedere locatie een uitgebreid buffet serveren voor de gasten die graag een hapje en drankje met ons meedoen.

Kalender

  • Donderdag 31 maart – Hoorn - Nieuwe Steen 32C  
  • Woensdag 13 april – Leeuwarden - François HaverSchmidtwei 
  • Donderdag 12 mei – Helmond – Prins Hendriklaan 25 - bel of mail Pieter Bakker voor meer informatie via 06-21509842 / pieter.bakker@haute-equipe.nl 
  • Woensdag 25 mei – Arnhem – Meander 251 - bel of mail Nicky Siebers voor meer informatie via 06-25639883 / nicky.siebers@haute-equipe.nl 
  • Donderdag 9 juni - Hoofddorp - Raadhuislaan 2

Aanmelden
Je kunt jezelf aanmelden of je interesse kenbaar maken door een mail te sturen naar info@haute-equipe.nl, waarna je binnen uiterlijk 1 werkdag een bevestiging van ons ontvangt. Wij zullen één week voor iedere open dag contact opnemen met alle geïnteresseerden om te vragen of zij nog van plan zijn om te komen.

Indien je geen gebruik wenst te maken van onze open dagen of indien de kalender niet aansluit op jouw agenda, laat het ons dan ook weten via bovenstaand e-mail adres. Onze directeuren Frans Lustermans en Marion van Staveren ontvangen alle e-mails via dit adres en zullen jouw reactie doorsturen naar de locatie-verantwoordelijken.

We nodigen je van harte uit Haute Equipe te volgen op LinkedIn zodat je op de hoogte kunt blijven van alle activiteiten. 

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.