Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Welkom nieuwe collega's - 1 maart 2022

lauran.png

Op dinsdag 1 maart 2022 verwelkomden we tijdens de maandelijkse introductiedag twee nieuwe Haute Equipers op ons kantoor in Hoofddorp. Op deze dag leren de nieuwe collega’s ons bedrijf goed kennen door de inhoudelijke presentaties van de teams, een uitgebreide kennismaking met onze directeuren Frans Lustermans en Marion van Staveren en een presentatie van de interne collega’s over alle activiteiten binnen onze organisatie.

We stellen onze nieuwe adviseurs graag aan je voor.

Lauran van Kaam, manager strategie en beleid, Brielle
Met een jarenlange ervaring in zowel consultancy als in het openbaar bestuur introduceren wij Lauran van Kaam als manager strategie en beleid. De werkzaamheden van Lauran richten zich op het versterken van onze adviseurs op inhoud en vaardigheden. Verder richt hij zich op de onderlinge uitwisseling tussen de diverse teams om (nog) meer maatschappelijke meerwaarde voor onze klanten te genereren.

yarik-en-lauran.jpg

Yarik Musters, bedrijfsvoering, Groningen
Yarik komt als junior aviseur het team bedrijfsvoering versterken. De afgelopen jaren heeft Yarik als financieel medewerker op de finance & control-afdeling van zorgorganisatie TSN gewerkt. Hij gaat de komende maanden samen met Alwin Slot bij de Werkmaatschappij Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel aan de begeleiding van het jaarrekeningenproces werken.

Welkom nieuwe collega’s, we zijn blij dat jullie aan boord zijn! Namens alle collega’s: heel veel succes en veel plezier bij ons!

Ondertussen blijven wij op zoek naar nieuwe collega’s in al onze vakgebieden. Neem hier een kijkje op onze vacaturepagina of stuur een open sollicitatie naar vacatures@haute-equipe.nl.

Terug naar overzicht
lauran.png

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.