Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Welkom bij Haute Equipe – nieuwe senior adviseurs aan boord

thumbnail-welkom-1sept-1.jpg

Onze vaste volgers wisten het al: vandaag, woensdag 1 september 2021, zijn drie nieuwe senioren gestart. Wij zijn heel blij met de komst van Karin, Judith en Robin en stellen ze graag aan je voor. 

Karin Huisman – Jurist Openbare Orde & Veiligheid  
OOV is sinds maart 2020 een van de focusgebieden van ons juridische team. Het aantal opdrachten in dit vakgebied neemt gestaag toe en dus groeit ons team mee. Karin is een zeer ervaren adviseur die voordat ze bij Haute Equipe kwam onder andere 10 jaar lang als Teamleider Openbare Orde, Handhaving en Veiligheid werkzaam was bij de gemeente Spijkenisse/Nissewaard.  

Karin is inmiddels gestart als senior OOV adviseur bij de BEL-combinatie. Daarnaast gaat ze in samenwerking met onze andere OOV adviseurs verder met het uitbouwen van de activiteiten van het team.  

karin.huisman@haute-equipe.nl / LinkedIn 

Judith de Bruin – Financieel adviseur  
In de regio Zuid-Nederland breiden wij onze bedrijfsvoering activiteiten uit met de komst van Judith de Bruin. Na 21 jaar voor de Rabobank te hebben gewerkt, heeft Judith in 2018 een bewuste overstap gemaakt naar het publieke domein. Ze werkte reeds voor de gemeenten Venlo (Financieel adviseur), Bergen (Financieel adviseur) en de gemeente Helmond (Senior financieel adviseur Sociaal Domein). Samen met onder anderen Koen van de Berkmortel, Jeanette Honders, Pascal Timmers gaat ze zich focussen op onze activiteiten en dienstverlening in de regio West-Brabant en Limburg.  

judith.debruin@haute-equipe.nl / LinkedIn  

Robin Vermeulen – Financieel adviseur 
In 2004(!) stapte Robin Vermeulen als trainee binnen bij Haute Equipe. Na een periode van bijna 14 jaar en heel veel mooie opdrachten maakte Robin de keuze om een mooie uitdaging aan te gaan bij de gemeente Westland (Strategisch financieel adviseur Ruimtelijk Domein). In het voorjaar van 2021 kwam Robin bij ons op de lijn om over een mogelijke terugkeer te praten. En nu, enkele maanden later, mogen we Robin wederom verwelkomen als nieuwe collega. Robin gaat direct aan de slag als senior adviseur bij de Provincie Noord-Holland en gaat intern aan de slag met het uitbreiden van onze oplossingen op maat via New Colors.  

robin.vermeulen@haute-equipe.nl / LinkedIn 

Terug naar overzicht
frans.jpeg
Frans Lustermans
Directeur
thumbnail-welkom-1sept-1.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.