Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Welkom Angelica en Dirk

welkomdef.jpg

Hoofddorp - 1 augustus 2022

Ondanks dat het overgrote deel van onze collega’s momenteel van een welverdiende vakantie geniet was het voor de thuisblijvers in Hoofddorp op 1 augustus 2022 een hele leuke dag. Op deze dag hebben wij Angelica Lantigua Francisco en Dirk Blokhuis mogen verwelkomen in ons clubhuis en via dit bericht stellen we deze gloednieuwe collega’s graag aan je voor!

Angelica Lantigua Francisco
Dit Haagse multitalent is al voor haar eerste werkdag op medewerkersbijeenkomsten en sportevents met collega’s geweest en voelt voor ons eigenlijk al erg vertrouwd. Wij zijn blij dat Angelica haar keuze op HE is gevallen omdat ze met haar drive, ervaring en affiniteit met energie en warmte ons warmtetransitie team naar een nog hoger niveau kan tillen. Ze gaat veel samenwerken met onze senioren Saskia Müller en Lauran van Kaam en kan gelijk aan de slag met interessante projecten binnen dit warmte-team.

Dirk Blokhuis
In de persoon van Dirk heeft ons juridische team een hele welkome versterking gevonden voor de OOV-vakgroep. Dirk neemt ruim >5 jaar gemeentelijke werkervaring mee en is direct al volop in de race voor gave en uitdagende OOV opdrachten. Dirk is overigens een van de nieuwe collega’s die via een van onze open dagen sfeer heeft kunnen proeven voordat hij zijn jawoord heeft gegeven.

Introductiedag
Op 1 augustus stond onze traditionele introductiedag op het programma waar kennis gemaakt werd met al onze interne collega’s en onze afgevaardigden van onze domeinen. Op deze manier kunnen nieuwe collega’s goed en snel aarden in onze organisatie.

September – laatste traineeship plek beschikbaar
In september gaan wij in ieder geval 8 nieuwe collega’s aan jullie voorstellen en zouden wij hier nog heel graag één juridische trainee aan toevoegen. We zijn trots en blij dat onze organisatie de positieve groei weet door te zetten en kijken uit naar nieuwe gesprekken met fijne potentiële collega’s!

Bekijk hier ons actuele vacatureoverzicht en wie weet stellen we jou ook binnenkort voor als nieuwe collega!

Heel veel plezier en werksucces toegewenst bij Haute Equipe Angelica en Dirk!

Volg jij ons al op LinkedIn en Instagram? Op deze kanalen delen wij met veel plezier nog meer updates van HE.

Terug naar overzicht
hr-8182-fvdb-20190419.png
Nick Pijpers
Corporate Recruiter
welkomdef.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.