Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Subsidieklant aan het woord: Core-TeQ 

logo-core-teq.png

In onze subsidierubriek 'Klant aan het woord' komt het familiebedrijf Core-TeQ aan het woord over de samenwerking met Haute Equipe op het gebied van WBSO. 

Core TeQ is een familiebedrijf welke is uitgegroeid tot een toonaangevende producent van  hoogwaardige assen, rollers en cilindrische onderdelen voor verschillende marktsegmenten van de maakindustrie.  De producten van Core TeQ worden onder andere gebruikt in de grafische industrie (plotters, kopieerapparaten, scanner en vouwmachines), food & beverage, landbouw, logistiek, solar industrie, general engineering en vele andere markten over de hele wereld.

Core TeQ opereert in een marktsegment dat constant in beweging is. Haar klanten vragen om specifieke kwaliteitseisen waaraan de te produceren assen, rollers, cilinders moeten voldoen, waardoor vrijwel geen enkel product hetzelfde is. Core TeQ werkt daarom via een innovatieve benadering aan de technische oplossing van het vraagstuk van de klant.

De afgelopen jaren heeft Haute Equipe succesvol Core TeQ kunnen ondersteunen met het schrijven, indienen en beheren van hun WBSO aanvragen. WBSO staat voor ‘Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk’ en hiermee stimuleert de overheid ondernemers om te innoveren. De WBSO is een fiscale maatregel waarbij een deel van de kosten en uitgaven voor een R&D project verlaagd kunnen worden via een korting in de belastingaangifte. De WBSO speelt voor Core TeQ een cruciale rol om te kunnen blijven innoveren en om nieuwe toepassingen te kunnen ontwikkelen en te testen.

Bekijk hieronder het filmpje van de heer Willem Scherpenzeel, CEO van Core TeQ, wat de WBSO voor zijn bedrijf betekent.

WBSO bij Haute Equipe
Bij Haute Equipe werken adviseurs die veel ervaring hebben met de WBSO. In nauw overleg met de klant wordt de WBSO aanvraag opgesteld voor projecten en werkzaamheden welke hiervoor in aanmerking komen. Mocht dit tot aanvullende vragen van RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) leiden, dan beantwoordt de adviseur deze vragen in overleg met de klant.

Onze werkzaamheden voeren wij uit op basis van no-cure-no-pay: alleen bij een positief besluit ontvangt u van ons een factuur. Ook bieden wij na een positieve beschikking van RVO,  ondersteuning aan bij de WBSO-administratie en begeleiding bij eventuele controles.

Meer weten?
Bent u nieuwsgierig of ook u gebruik kunt maken van de WBSO? Neem dan contact op met onze adviseur Karin Korse via karin.korse@haute-equipe.nl

Terug naar overzicht
karin-foto.jpg
Karin Korse
Subsidieadviseur
logo-core-teq.png

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.