Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Trainee talk - een unieke kans voor potentiële trainees!

2088-page41-20200110-1.jpg

Aanstaande woensdag, 1 april 2020, staat met hoofdletters omcirkeld in de agenda's van onze huidige groep trainees. Op deze dag zwaaien deze 12 young potentials af als trainee en maken 11 van hen de overstap naar het 'echte werk'. 

1 april is voor Haute Equipe altijd een natuurlijk moment om nieuwe trainees de kans te geven zichzelf te presenteren bij onze organisatie en onze nieuwe plannen voor de groep die in maart 2021 te gaan informeren over onze plannen!

In tijden van online- en afstandelijke communicatie vinden wij het daarom erg leuk om potentiële collega's de kans te geven om kennis te maken met onze huidige/bijna ex-trainees. Onze collega's zijn actief in alle vertegenwoordigde domeinen en vertellen je graag over hun ervaringen in ons traineeship.

Ben jij onlangs afgestudeerd of ga je vóór 1 maart 2021 afstuderen in een financiële, juridische of bestuurskundige richting? Ben je op zoek naar een traineeship waarbij je veel kunt leren en ondertussen veel voor de maatschappij kunt betekenen? Overweeg dan ons traineeship!

Wij hebben vanuit ons sociaal-, juridisch-, financiële-, en subsidiedomein trainees bereid gevonden om jou een echte trainee-introductie te geven!

Interesse in een kennismaking? Stuur dan alsjeblieft een mail naar info@haute-equipe.nl en vermeld 'Trainee-talk' in het onderwerp. Wij zullen je dan binnen 24 uur verbinden met een van onze collega's!

Traineeship informatie 2020-2021:

  • Start: dinsdag 1 september 2020
  • Eind: woensdag 31 maart 2021
  • HBO/WO opleiding vereist
  • Groepsopdrachten én inviduele opdrachten
  • Je gaat 7 maanden lang opgeleid worden en ondertussen werkervaring op doen (inclusief inhoudelijke buddy)
  • Professionele begeleiding door professionals

We komen graag met nieuw talent in contact! 

Meer info: https://haute-equipe.nl/over-ons/trainees.
 

Terug naar overzicht
hr-8182-fvdb-20190419.png
Nick Pijpers
Corporate Recruiter
2088-page41-20200110-1.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.