Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Tour de France poule 2022

tour-de-france-2022.jpg

De 109e editie van de Ronde van Frankrijk zal worden gereden van 1 juli tot en met 24 juli 2022. Er zullen niet twee, maar drie rustdagen zijn, omdat de Tourkaravaan na het openingsweekend in Denemarken de overstap naar Noord-Frankrijk moet maken. 

Volgens goede traditie spelen de liefhebbers van Haute Equipe en het netwerk van Haute een Tour de France spel met elkaar. Sinds enkele jaren organiseren wij een poule via Scorito, waar jij als connectie van Haute Equipe gratis aan deel kunt nemen.

Je bent van harte welkom en in de tekst hieronder kun je lezen hoe het spel precies werkt, welke acties je dient uit te voeren en via deze link of de link onderin kun je direct toegang krijgen tot de poule.

Hoe werkt het spel?

  • Met een budget ga jij jouw eigen droomteam voor de grote ronde samenstellen. Je selecteert 20 renners, waarmee wij de strijd met elkaar aangaan.
  • Je budget is niet voldoende om alleen maar toppers te kopen, je zult creatief moeten zijn. Weet jij de goedkope pareltjes te vinden waarmee je het verschil gaat maken?
  • Iedere etappe stel je uit je team van 20 renners, 9 renners op. Lees de koers, om te weten of je klimmers, sprinters of aanvallers moet opstellen. Kom je er niet uit? Lees dan onze voorbeschouwing en bekijk de kanshebbers volgens onze experts.
  • Per etappe wijs je uit je team van 9 renners een kopman aan, met hem verdien je voor het etapperesultaat 200% van de punten. Als jouw kopman de etappe wint, dan ben jij de gelukkigste wielermanager op aarde!
  • Je scoort punten als jouw opgestelde renners in werkelijkheid goed presteren. Een top 20-plek in de etappe levert je punten op, maar ook als je renner of zijn ploeggenoot aan het eind van de etappe in de top 5 van een klassement staat.
  • In de Scorito-app kun je de gehele etappe live volgen. Onze live-reporters zitten elke etappe klaar om verslag uit te brengen. Zo mis je niets van de koers!
  • Als de uitslag bekend is, dan wil je direct weten waar je staat. Scorito begrijpt dat, daarom berekenen wij jouw scores en die van de anderen in de Haute Equipe poule direct!

Speel gratis mee via onderstaande link!
https://www.scorito.com/subleague/489345/tour-de-france-2022/haute-equipe-82/de370ed4-a19b-409c-908a-5623343781d3

Tour de France 2022 - prijzen*
1e plaats:        Sportshirt van Haute Equipe (M/L/XL)
2e plaats:        Hoodie babyblauw Haute Equipe
3e plaats:        Haute Equipe Dopper

Wij spelen het spel voor de lol met elkaar en daarom kiezen wij er ieder jaar voor de prijzen klein en leuk te houden.

tour-de-france-2022-1.jpg

* Alleen HE-gerelateerde deelnemers maken kans op prijzen.

Terug naar overzicht
tour-de-france-2022.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.