Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Sponsorloop Make a Child Happy

header-sponsorloop-make-a-child-happy.jpg

Samen de basis leggen voor maatschappelijk resultaat is niet voor niets wat Haute Equipe bindt. In 2019 is HE-Doet opgericht. Dit team van enthousiaste collega’s houdt zich binnen Haute Equipe bezig met het verder vormgeven van MVO. De slogan 'Mens, Milieu en Maatschappij' geeft daarbij perfect aan waar Haute Equipe voor staat: het nemen van verantwoorde keuzes om zo iets terug te kunnen doen voor mens, milieu en maatschappij. 

Op zondag 22 mei is de Haarlemmermeer run in Hoofddorp en wij willen daar vanuit Haute Equipe een sponsorrun van 10km van maken om geld inzamelen voor een goed doel. Dit goede doel is ‘make a child happy’. Wij verschijnen met 8-10 Haute Equipers aan de start en gaan onze stinkende best doen voor Stichting Make a Child Happy!

"Stichting Make a Child Happy: “Wij vinden dat ieder kind in onze gemeente Haarlemmermeer het verdient om gelukkig te zijn. En daarom zijn wij er voor die kinderen die extra aandacht nodig hebben. Kinderen die leven onder de normgrens, zieke kinderen en kinderen die één of beide ouders hebben verloren. Wij zorgen dat deze kwetsbare kinderen even kunnen ontsnappen aan de dagelijkse problemen. Een korte vakantie, een dagje weg of een verjaardagsfeestje. Stichting Make a Child Happy maakt het mogelijk.”

Sponsor jij ons ook en geef je ons extra motivatie om de eindstreep te halen?

Bekijk hier onze donatiepagina!

Dit is een HE-doet initiatief. Meer weten over HE-doet? Bekijk dan hier onze MVO pagina.

Terug naar overzicht
0-1-.jpg
Niels Bosch
Adviseur bedrijfsvoering
header-sponsorloop-make-a-child-happy.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.