Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Sponsorloop HaarlemmermeerRun

sponsorloop-2022-haarlemmermeerrun.jpg

Samen de basis leggen voor maatschappelijk resultaat is wat Haute Equipe bindt. Als initiatief vanuit HE-Doet, ons team die zorgt dat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen, zamelen wij geld in voor een goed doel. Dit goede doel is ‘Stichting Make a Child Happy’. Een stichting in Haarlemmermeer die ervoor zorgt dat kwetsbare kinderen die wat extra aandacht nodig hebben even kunnen ontsnappen aan de dagelijkse problemen. Een korte vakantie, een dagje weg of een verjaardagsfeestje. Stichting Make a Child Happy maakt het mogelijk.

Op een prachtige zonovergoten zondagochtend hebben vier van onze collega’s de Haarlemmermeerrun gelopen en hier voor het goede doel een sponsorloop van gemaakt. Zij haalden in de afgelopen weken een prachtig bedrag op van ruim € 1500,-. Wij willen iedereen die ons gesteund heeft heel erg bedanken voor de bijdrage. Hiernaast gaan wij kijken of wij dit jaar nog een ander initiatief kunnen starten voor nog meer donaties voor Stichting Make a Child Happy.

Het was een prachtige dag voor een loop van 10 kilometer en onze collega’s vlogen richting de finish. Hier werden zij onthaald door een aantal enthousiaste collega’s en familie. Prachtig gedaan collega’s! Heeft u onze actie gemist maar doet u graag nog een donatie voor het goede doel dan is dit nog altijd mogelijk via: link.

haarlemmermeer-sponsorloop.jpg

Terug naar overzicht
1578944308784.jpg
Niels de Boer
Adviseur
sponsorloop-2022-haarlemmermeerrun.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.