Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Open dagen in Helmond en Arnhem!

thumbnail-4w9a7793.jpg

Na twee succesvolle dagen in Hoorn en Leeuwarden gaan wij in de maand mei wederom twee open dagen organiseren. Deze keer zullen wij Helmond (12-5) en Arnhem (25-5) aandoen. Omdat deze twee kantoren beiden een deel overlapping kennen in de regio Midden/Zuid/Oost Nederland maken we van de gelegenheid gebruik om lezers van dit bericht de keuze te geven om op een van beide dagen langs te komen.

Wat kan ik verwachten?
De open dagen bij Haute Equipe worden door lokale collega's georganiseerd, zodat jij als potentiële collega/gast altijd een goed gevoel kunt krijgen bij onze regionale activiteiten en binding. Daarnaast zijn de open dagen bedoeld voor allerlei type adviseurs. Zo zoeken wij momenteel actief naar kandidaten voor ons traineeship dat op 1 september gaat aanvangen, maar zoeken we ook ervaren collega's voor onze juridische-, subsidie-, bedrijfsvoering- en sociale collega's. De avonden worden beiden voorzien van een hapje, drankje en uiteraard zorgen we er voor dat je vakgenoten kunt ontmoeten!

Beide dagen starten om 16.30 uur en rond 21.00 uur verwachten wij iedereen uitgezwaaid te hebben.

Aanmelden
Namens de organisatie nodigen we je van harte uit langs te komen of om vooraf even te bellen als je benieuwd bent naar wat je nog meer kunt verwachten. Wij hebben voor het gemak vaste contactpersonen gekoppeld aan de open dagen, met hen kun je contact opnemen via onderstaande contactpersonen:

Helmond - donderdga 12 mei 2022 - Pascal Timmers & Pieter Bakker (06-21509842 / pieter.bakker@haute-equipe.nl)
Arnhem - woensdag 25 mei 2022 - Mathijs Timmermans & Nicky Siebers (06-41129789 / nicky.siebers@haute-equipe.nl

Adressen
Prins Hendriklaan 25
5707 CJ Helmond

Meander 251,
6825 MC Arnhem

Terug naar overzicht
frans.jpeg
Frans Lustermans
Directeur
thumbnail-4w9a7793.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.