Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Open dag Limburg, 12 oktober 2022

open-dag-limburg-def.jpg

Welkom bij Haute Equipe Limburg
Onze Limburgse collega’s organiseren op woensdag 12 oktober een open dag voor iedereen die het leuk vindt om kennis met ons te maken. Samen met onze opdrachtgever ISD BOL, de intergemeentelijke sociale dienst voor Brunssum en Landgraaf, nodigen we je van harte uit in Brunssum!

Wat kan je verwachten?
Tijdens de open dag heb je de mogelijkheid om kennis te maken met onze collega’s die werkzaam zijn in diverse vakgebieden. Zij vertellen je over de opdrachten die ze uitvoeren in de regio maar ook over onze andere activiteiten. Namens ISD BOL is directeur Bert Smeijsters aanwezig. Daarnaast is onze uit Limburg afkomstige directeur Frans Lustermans aanwezig. Hij neemt je graag mee in de visie en plannen van Haute Equipe. Bert en Frans verzorgen een korte presentatie en onze inhoudelijke collega’s vertellen je daarna graag meer over de inhoud van onze opdrachten en wat er in onze teams gebeurt.

Voor wie?
Onze open dag staat in het teken van kennismaken met mogelijk nieuwe collega’s en relaties. Overweeg je om in de toekomst bij ons te komen werken? Wil je weten wat voor projecten we zoal doen? Dan is dit de uitgelezen kans om informeel kennis te maken met onze collega’s en organisatie. Ben je zelfstandig adviseur in de regio en zoek je een bureau om mee samen te werken? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Planning
Wij openen onze deuren vanaf 16.30 uur en zorgen bij aankomst voor een hapje en drankje, gevolgd door een buffet rond 18.00 uur. Na het eten vertellen we ons verhaal en daarna heb je tot 21.00 uur de tijd  om nader kennis te maken met onze collega’s.

Locatie en parkeren
Ben je van plan om met de auto te komen, dan is er mogelijkheid tot parkeren op het Lindeplein in Brunssum. Let op: neem wel je parkeerschijf mee. 

ISD BOL – Brunssum
Lindeplein 1
6444 AT BRUNSSUM

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@haute-equipe.nl met daarin de tijd waarop je denkt te arriveren en of je eventuele dieetwensen hebt. Vervolgens bevestigen we je deelname.

Onze Gity zit klaar om je vragen te beantwoorden. Ze is bereikbaar op 06-38849491.

Maak kennis met ons team
Benieuwd welke zuidelijke Haute Equipers je kunt ontmoeten? 
Wij staan in Brunssum voor je klaar:

Tot ziens op 12 oktober! 

Terug naar overzicht
gity.jpg
Gity van Wijhe-Sharifzadeh
Juridisch adviseur privacy
open-dag-limburg-def.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.