Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Open dag clubhuis Hoofddorp

foto-sociaal-domein-nieuwsbrief.png

Op donderdag 9 juni aanstaande sluiten wij onze open-dagen-tour af met een gezellige middag en avond op onze thuisbasis in Hoofddorp. Op deze dag vieren we graag ons 9 jarige bestaan en nodigen we potentiële collega’s en relaties van harte uit voor een kop koffie of drankje inclusief buffet/barbecue, afhankelijk van het weer.

Wat kun je verachten op deze open avond?

  • Een korte presentatie van onze directie over missie, strategie en maatschappelijke betrokkenheid;
  • Een goed gesprek met een inhoudelijk adviseur binnen jouw vakgebied;
  • Een rondleiding door ons clubhuis aan de Raadhuislaan 2;
  • De mogelijkheid om kennis te maken met onze W&S specialisten en salescollega’s in de regio Midden- en West Nederland.

Voor wie organiseren wij deze dag?

  • Voor potentiële trainees die deel uit willen maken van onze trainee-groep die op 1 september 2022 zal starten. Je hebt hiervoor een HBO/WO diploma in een Economische, Juridische of Sociale richting voor nodig om toegang te krijgen tot het traineeship;
  • Voor specialisten en vakmensen met een juridische, sociale, economische óf subsidieachtergrond binnen het publieke domein;
  • Zelfstandig adviseurs binnen bovenstaande vakgebieden die graag met Haute Equipe samen willen gaan werken;
  • Mocht je samen met een collega/klasgenoot willen komen dan mag dat uiteraard ook!

Programma en parkeren

De open dag start om 16.30 uur in en rondom ons kantoor aan de Raadhuislaan 2 in Hoofddorp. Afhankelijk van het weer zullen we onze parkeerplaats als ontvangstlocatie inrichten en zullen daarmee onze parkeerplaatsen bezet zijn. Maar, we hebben goed nieuws; je kunt parkeerkosten achteraf declareren. Hierover ontvang je na het aanmelden meer informatie. Er zijn meer dan genoeg parkeermogelijkheden rondom- en op loopafstand van ons kantoor. De avond zal duren tot een uur of 21.00 uur.

Aanmelden

Je kunt je interesse voor onze open dag kenbaar maken bij Daan Ruigrok of Nick Pijpers (gastheren). Het liefst ontvnagen we de aanmeldingen via info@haute-equipe.nl waarna een van beide heren een ontvangstbevestiging zal versturen.

Mocht de 9e juni niet uitkomen, bel een van beide heren dan voor het inplannen van een aparte afspraak via 06-22574016 (Daan) of 06-21509816 (Nick). 

open-dag-hoofddorp-haute-equipe.jpg

Terug naar overzicht
foto-sociaal-domein-nieuwsbrief.png

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.