Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

New Colors - update

newcolors-3.0-1.png

Zoals we al in de vorige nieuwsbrief aankondigden zijn we hard bezig met onze New Colors producten. Maar zo nieuw zijn deze ‘Colors’ niet! Het zijn opdrachten die wij al jaren volbrengen voor onze klanten, met de vertrouwde kwaliteit alleen in een nieuw jasje en beter herkenbaar. Dit keer praten we u graag bij over onze QuickScans.

QuickScans zijn korte onderzoeken die wij uitvoeren voor gemeenten om de huidige situatie in kaart te brengen. Daarnaast komen we met concrete aanbevelingen om een verbeterslag te maken. Dit kan echt van alles zijn: een proces dat vastloopt, onverwachte budgetoverschrijdingen, facturen die te laat betaald worden, een ontwikkeling die maar niet van de grond komt, etc.

Wat kan New Colors voor je doen? Wij voeren in een hele korte tijd met veel medewerkers gesprekken met als hoofdvraag: waar kan het beter? De gesprekken worden vormgegeven door middel van de, op voorhand doorgenomen, aanwezige documentatie. Vaak blijkt dat medewerkers heel goed weten waar processen verbeterd of versneld kunnen worden maar dat door een veelheid van factoren de gewenste verbetering niet tot stand komt. Met de input uit de vraaggesprekken, de informatie uit de documentatie én onze eigen ervaringen bij veel gelijksoortige organisaties, maken wij een eindrapport met concrete aanbevelingen. Hierbij kijken we zowel naar de quick wins als de lange termijn oplossingen. Omdat elke organisatie zijn eigen cultuur heeft nemen we dit ook mee in het rapport en in de mondelinge toelichting. Het eindresultaat is dus altijd een rapport op maat en juist dat maakt elke opdracht uniek, interessant én leerzaam voor beide partijen!

Wat maakt ons nou anders? Wij weten hoe het er van dag tot dag aan toe gaat in een gemeente, we werken er tenslotte zelf ook! Dus bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom je dan niet om een contact met ons op te nemen via newcolors@haute-equipe.nl of door een kijkje te nemen op onze website (https://haute-equipe.nl/colors).

Of bent u benieuwd naar onze succesverhalen? Vraag dan eens naar onze ervaringen met bijvoorbeeld de QuickScan ‘het in control zijn van een gemeente’ of ‘de inrichting van het P&C proces’. Hopelijk tot snel!

Terug naar overzicht
hendrikjan.jpeg
Hendrik Jan Catsburg
Senior adviseur
newcolors-3.0-1.png

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.