Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Meet the team – Sociaal Domein

soc-foto.png

Wie zijn we?
Sinds de decentralisaties per 1 januari 2015 zet ons team Sociaal Domein zich in voor mensen in een kwetsbare positie. Zo’n vijfentwintig specialisten zetten zich dagelijks in op het terrein van de Jeugdwet, Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), Participatiewet, Wet inburgering en meer. Dat doen we voor onder andere gemeenten, Gemeenschappelijke Regelingen (GR), de vereniging voor Nederlandse gemeenten (VNG) en zorgorganisaties.

Ons team varieert van adviseurs met tientallen jaren aan ervaring in de publieke sector, zoals Esther Sarphatie, tot teamleden die met één been in de collegebanken (zoals onze stagiair Florien Kopershoek) hun steen bijdragen aan een sterk sociaal domein. En, alles daartussenin. Neem een kijkje op het profiel van bijvoorbeeld onze Sanne of Margriet.         

Wat doen we?
Een greep uit de opdrachten die we momenteel uitvoeren laat zien dat we veel verschillende rollen en beleidsterreinen bestrijken. We verbinden net zo makkelijk met inwoners, de uitvoering als met bestuurders.

  • Projectleiders Wet langdurige zorg (WLZ), inkoop sociaal domein, verandertraject toegang sociaal domein
  • Programmamanagers
  • Beleidsmedewerkers onderwijs, jeugdhulp, Wmo, werk & inkomen
  • Contractmanagers sociaal domein
  • Afdelingsmanagers en teamleiders
  • Onderzoekers

Waar werken we?
Een tijdje terug voerden we in zowel Vaals als op Ameland een opdracht uit. Daarmee willen we vooral zeggen dat je ons verspreid over heel Nederland kunt vinden. Met kantoren in Leeuwarden, Hoorn, Hoofddorp, Helmond en Arnhem hebben we – naast onze huiskamers en de locatie van onze opdrachtgevers zelf - vijf goede uitvalsbasissen om ons werk te doen.  

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem contact op met Peter van Oosten via peter@haute-equipe.nl of 06-21509834.

Je kunt onze collega's ook ontmoeten op onze Open Dagen, zie hier onze open dagen pagina.

Terug naar overzicht
roeland-1.jpg
Roeland Dubbeld
Adviseur sociaal domein
soc-foto.png

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.