Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Medewerkersbijeenkomst The Green House Utrecht

img-1164-1.jpg

Op vrijdag 29 november 2019 stond stond onze laatste medewerkersbijeenomst in 2019 op het programma. Net als de voorgaande keren in 2019 hebben wij ook deze keer weer afgesrproken op een unieke locatie. We waren vandaag te gast bij 'The Green House' in Utrecht. Op deze middag hebben wij met in totaal +90 adviseurs genoten van een drie-gangen lunch waarin wij per gang wisselde van tafelsamenstelling. Op deze manier kunnen wij waarborgen dat de zogenaamde rugtas die elke adviseur bij Haute Equipe kan raadplegen, ook daadwerkelijk actueel blijft.

Naast de lunch kregen wij ook updates over de plannen voor 2020, deelde onze directie de resultaten én werden er nieuwe collega's voorgesteld die in februari/maart zullen starten bij Haute Equipe.

Tussen het programma door kreeg iedereen de kans om een griepprik te halen bij de aanwezige huisarts ter plaatse. 

Op 10 januari a.s. organiseren wij onze jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst en in maart 2020 staat de volgende medewerkersbijeenkomst op het programma. Mocht het jou ook leuk lijken om aanwezig te zijn op deze events als Haute Equipe-er? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures of neem contact met ons op via info@haute-equipe.nl

img-1140.jpg

Over The Green House

The Green House, een circulair restaurant waar chefs de lekkerste gerechten bereiden van ingrediënten uit eigen urban farm en uit de regio. Waar je de hele dag geniet van eten en drinken in een gastvrije, comfortabele omgeving. Een green hub waar je elkaar ontmoet en waar je events kunt organiseren. Waar je geïnspireerd raakt door verhalen en ontmoetingen over hoe het anders, duurzamer, kan. Over een circulaire wereld waarin afval niet bestaat. 

https://www.thegreenhouserestaurant.nl/

Terug naar overzicht
img-1164-1.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.