Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Klant in zicht… Gemeente Midden-Groningen

gemeente-midden-groningen.png

Zo’n samenvoeging betekent nogal wat, ook op juridisch gebied. De vraag of Haute Equipe daaraan konden bijdragen was snel beantwoord; ja natuurlijk! Ik kom uit Utrecht(!) wel jullie kant op. Als er wat te beleven valt, ben ik er graag bij, ook als ik daar half Nederland voor moet doorkruisen. En interessant is het. Drie verschillende ambtelijke culturen die samen op alle terreinen nieuw beleid en nieuwe regelingen moeten maken, binnen twee jaar. Terwijl de winkel gewoon open blijft.

Het piept en kraakt soms binnen de ambtelijke organisatie. Zo veel veranderingen in korte tijd. Mensen lopen tegen hun grenzen aan. Gek genoeg is dat voor mij juist prettig binnenkomen. Het gevoel nuttig te kunnen zijn en echt wat te kunnen betekenen is waar ik het voor doe. Ik zorg dat wat niet kan blijven liggen praktisch opgepakt wordt en voer de regie op een aantal ingewikkelde dossiers. Ik voel me er ook goed thuis. Met het woord volksaard heb ik niet zoveel, maar een afspraak is hier een afspraak en poeha is zeldzaam. Ik overnacht elke week op een andere plek waar ik ‘s avonds op een fietsje de gemeente Midden- Groningen ontdek en wat eet in een plaatselijk café. Jurist en ontdekkingsreiziger; in Groningen kan het!

Terug naar overzicht
gemeente-midden-groningen.png

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.