Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

HE Doet in 2022

he-doet2022.jpg

Zoals onze naam al suggereert, steekt HE-Doet graag de handen uit de mouwen,  met als doel om als een steentje bij te dragen aan mens, milieu en maatschappij. In 2021 hebben we (ondanks corona) al mooie dingen kunnen doen, zoals Goede Grijpdag, een traineeprogramma bij Brazzerie Abrona en de sinterklaasactie. Maar met de ‘heropening’ van Nederland staan er voor aankomend jaar nog meer acties op de planning en zijn we enthousiast om volop aan de slag te gaan.

Als Haute Equiper hebben we van nature al een intrinsieke motivatie om wat extra’s te doen voor de maatschappij. Echter, de motivatie omzetten in actie kan soms een duwtje in de rug gebruiken. Daarom gaan wij als HE-Doet ons enthousiasme gebruiken om onszelf en onze collega’s dat duwtje in de rug te geven. Het voorwerk wordt gedaan, zodat collega’s het alleen nog maar uit hoeven te voeren. Wat gaan we zoal doen in 2022?

Rondom de klas
Op structurele basis zullen wij de stichting Rondom de Klas voorzien van een coördinator en eventueel benodigd organisatieadvies voorzien. Deze stichting zet zich in voor gelijke (school)kansen voor alle kinderen in Amsterdam.

NL-Doet
Het aanbod aan vrijwilligersacties tijden NL-Doet op 11 en 12 maart is enorm. Als HE-Doet hebben we een selectie van een aantal lokale initiatieven gemaakt, waar we met een groep collega’s acte de présence gaan geven.

Goede Grijpdag ‘22
Wegen succes verlengd! Vorige jaar zijn we gestart met deze actie en op Goede Vrijdag 15 april zullen wij ervoor gaan zorgen dat de omgeving rondom onze kantoren in Hoofddorp, Leeuwarden, Arnhem en Helmond weer wordt ontdaan van zwerfafval.  

Inzamelingsactie(s)
Dit jaar willen we ons inzetten om voor een goed doel zoveel mogelijk geld op te halen. Daarbij wordt gedacht aan alle verschillende talenten van onze collega’s, van sportief tot creatief. Dit doen we gedurende het jaar, om zo tot een mooie schenking te kunnen komen.

De week tegen eenzaamheid
In deze week wordt er landelijk aandacht gevraagd voor eenzaamheid en wat je er aan kunt doen. Dit gaat gepaard met acties door heel het land. Wij zullen zelf gedurende deze week acties uitzetten om ons in te zetten tegen eenzaamheid en de bewustwording onder collega’s te vergroten.

Naast bovengenoemde acties staat HE-Doet het hele jaar klaar voor mooie ideeën en initiatieven vanuit collega’s of ons netwerk.  

Lees alles over HE-Doet en onze acties op https://haute-equipe.nl/mvo

Terug naar overzicht
1602768286847.jpg
Anouk Simmes
Adviseur bedrijfsvoering
he-doet2022.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.