Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Groepsopdracht traineeprogramma 2021

breda-trainees-2.png

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen in de Bedrijfsvoering nieuwsbrief, is Haute Equipe de afgelopen maanden bezig geweest met de zoektocht naar enthousiaste jonge professionals die aan ons traineeprogramma willen deelnemen. Hoewel het traineeprogramma door het Coronavirus niet van start kon gaan in september 2020 zoals gepland, kijken we enorm uit naar de start van het programma in maart 2021. Met een leuke groep, van onder andere drie super leuke bedrijfsvoeringtrainees, gaan we vol goede moed van start. Ook in het aankomende traineeprogramma staat de groepsopdracht weer centraal als een belangrijk onderdeel van het programma. Tijdens de groepsopdracht gaan de trainees samen aan de slag bij een opdrachtgever om onderzoek te doen naar een complex vraagstuk en hierover een advies uit te brengen. Zo hebben trainees tijdens eerdere trainingsprogramma’s al groepsopdrachten gedaan bij de gemeenten Breda, Den Haag en Schiermonnikoog. Ook voor 2021 heeft Haute Equipe de groepsopdracht op de planning staan.

Speelt in jouw organisatie een vraagstuk waar je graag een frisse blik op wilt? Kun jij in jouw team een enthousiaste groep jonge professionals gebruiken?

Laat ons dit vooral weten door contact op te nemen met Sandra Mooren, onze HR-partner via sandra.mooren@haute-equipe.nl. Zij gaat graag met jou in gesprek over de mogelijkheden! Wil je eerst meer weten over het traineeprogramma van Haute Equipe? Klik dan hier.

Terug naar overzicht
breda-trainees-2.png

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.