Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Financiële vacatures bij Haute Equipe

img-1104.jpg

Financiële vacatures bij Haute Equipe

Graag willen we potentiële collega’s met een financiële achtergrond uitnodigen contact met ons op te nemen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je veel vrijheid krijgt, afwisselende opdrachten kunt uitvoeren en mee kunt bouwen aan de toekomst van ons financiële/bedrijfsvoering domein? Neem dan contact op met Nick Pijpers via 06-21509816 of per e-mail via nick@haute-equipe.nl.

Binnen ons financiële domein werken wij vanuit vijf thema’s. Bij (grote) voorkeur sluit een van onze thema’s goed aan op jouw expertise en bij een nog grotere voorkeur kun je dit specifieke thema helpen uitbreiden/verbeteren, in samenwerking met jouw collega’s en opdrachtgevers.

Welk thema past bij jou?

Haute Equipe – in heel Nederland

Sinds 1992 is Haute Equipe actief als dienstverlener voor publieke opdrachtgevers. Het is daarom voor ons van groot belang dat je als (ervaren) financieel specialist de nodige werkervaring binnen het publieke domein beschikt.

Ons team werkt landelijk en daarom nodigen we iedereen die woonachtig is in Nederland van harte uit vrijblijvend af te spreken op het dichtstbijzijnde kantoor in jouw regio (Arnhem, Hoofddorp, Helmond of Leeuwarden).

Wat breng je mee?

  • Een HBO/WO afgeronde economische opleiding.
  • Werkervaring in het publieke domein.
  • Een netwerk.
  • Energie!

Wat geven wij hier voor terug?

Wij bieden je een fijne basis waarin vanuit een prettige werksfeer zal worden gebouwd aan de ontwikkeling van onze organisatie én jou als individu. Je gaat deel uitmaken van een groeiend team waarin veel senioren, medioren, junioren en trainees actief zijn.

Naast hard werken maken wij ook graag plezier met elkaar. Naast opleidingsmogelijkheden en medewerkersbijeenkomsten organiseren wij ook meermaals per jaar ‘sport & spel’ activiteiten. Zo gaan wij in november dit jaar een Haute Equipe Quiz organiseren en medio december een Haute Equipe Tafeltennis toernooi organiseren.

Bel onze recruiter Nick Pijpers via 06-21509816 voor meer informatie over onze dienstverlening, organisatie en alle andere relevante zaken die je graag wilt weten.  

Mail: nick@haute-equipe.nl

Terug naar overzicht
img-1104.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.