Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Even voorstellen: Tom Lu

haute-equipe-social-visuals-2023-tomlu.png

''Ik ben Tom Lu en momenteel werk ik als financiële medewerker bij de gemeente Laarbeek. Daarnaast begeleid ik ook de financiële controller bij ISDBOL in Brunssum. Mijn achtergrond ligt in business en financial controlling, waarbij ik gespecialiseerd ben in het vertalen van cijfers naar begrijpelijke verhalen en strategische beslissingen. Buiten mijn werk ben ik gepassioneerd over crypto-analyse en heb ik recentelijk mijn enthousiasme ontdekt voor AI. Privé ben ik getrouwd en mag ik me gelukkig prijzen met drie jonge kinderen, waarvan de jongste slechts drie maanden oud is.

Mijn keuze voor Haute Equipe was een natuurlijke stap voor mij. Hier krijg ik de mogelijkheid om mijn financiële expertise te combineren met nieuwe uitdagingen binnen het publieke domein. Het team bij Haute Equipe is uitzonderlijk; we delen niet alleen kennis, maar hebben ook een buitengewoon gevoel voor humor. Bij Haute Equipe heb je de kans om invloed uit te oefenen op de opdrachten die je interessant vindt, en je krijgt bovendien de gelegenheid om in jezelf te investeren. Dit zijn enkele van de mooie voordelen van werken bij HE.

Ik ben onlangs teruggekeerd na een bijzondere periode van vaderschapsverlof. Het was een onvergetelijke tijd waarin ik de eerste kostbare momenten met mijn pasgeboren kind kon beleven. Deze ervaring wilde ik absoluut niet missen. Interessant om te vermelden is dat dit jaar de Wet Invoering Extra Geboorteverlof (WIEG) van kracht is geworden, wat betekent dat partners recht hebben op aanzienlijk meer verlofdagen. Tijdens dit verlof ontvang je een uitkering vanuit UWV, waarbij HE het verschil in salaris tot 100% aanvult. Bovendien kun je de verlofdagen naar eigen inzicht opnemen.

Waarom zou ik Haute Equipe aan anderen aanbevelen? Wel, hier kan ik echt mezelf zijn. Het is geweldig dat ik hier de ruimte krijg om creatief te denken en nieuwe concepten te verkennen. HE waardeert en stimuleert innovatie, wat duidelijk te zien is in de projecten die we uitvoeren. Daarnaast biedt HE een fantastische balans tussen werk en privé, waardoor ik actief betrokken kan zijn bij mijn gezin en mijn persoonlijke interesses, zoals mijn hobby's. Kortom, ik zou HE absoluut aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een inspirerende omgeving waarin ze zowel professioneel als persoonlijk kunnen groeien.''

Terug naar overzicht
1582377068975.jpg
Wiep Aanhane
Marketing
haute-equipe-social-visuals-2023-tomlu.png

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.