Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Even voorstellen: Sjaak Schokker

sjaak.png

Mijn naam is Sjaak Schokker, ik ben 31 jaar en woon in Groningen. Na een studieperiode, waarin ik de studies Bedrijfskunde MER en een Master in Finance heb afgerond, ben ik blijven hangen in de leuke stad Groningen. Daar waar veel studiegenoten naar de randstad vertrokken, koos ik ervoor om aan de slag te gaan in het noorden van Nederland.

Ik ben begonnen met werken als consultant voor de particuliere sector waarin ik bedrijven heb geadviseerd in digitaliseringsvraagstukken. Daarna ben ik aan het werk gegaan als Corporate Finance adviseur. Deze baan sloot meer aan bij mijn studie aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Als Corporate Finance adviseur hield ik me onder andere bezig met het opstellen van begrotingen en prognoses, het uitvoeren van bedrijfsanalyses en bedrijfswaarderingen en het opstellen van informatiememoranda.

Dit jaar besloot ik om tijdelijk te stoppen als consultant om samen met mijn compagnon het adviesplatform SoftwareWatcher op te zetten voor bedrijven die willen digitaliseren. Dit platform is te vergelijken met Independer maar dan voor bedrijven die op zoek zijn naar bedrijfssoftware. Toen dit platform grotendeels was opgezet ben ik weer op zoek gegaan naar een leuke baan en ben ik via Jesse Rozendal in contact gekomen met Haute Equipe.

Sinds november maak ik onderdeel uit van het team bedrijfsvoering voor Noord-Nederland. Het interim werk voor de publieke sector spreekt mij heel erg aan. Hoewel ik nog weinig ervaring heb in de publieke sector heeft Haute Equipe mij de kans gegeven om dit te werk te gaan doen. Bij Haute Equipe hoop ik mijn ervaring op het gebied van financiën en digitalisering in de praktijk te brengen en zo een meerwaarde te zijn voor publieke organen.

Terug naar overzicht
0-2--1.jpg
Sjaak Schokker
Adviseur bedrijfsvoering
sjaak.png

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.