Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Even voorstellen: Marc van Nistelrooij

img-20210716-wa0010.jpg

Op 15 juli ben ik mijn avontuur bij Haute Equipe begonnen. Na een management traineeship in het facilitaire werkveld en een opleiding Organisational Design & Development misschien niet een keuze die iedereen had verwacht, maar wel een stap waar ik ontzettend blij mee ben. Via Haute Equipe heb ik namelijk de mogelijkheid om echte impact te maken op de maatschappij.

Ik mag direct beginnen bij de gemeente ’s-Hertogenbosch om daar het TOZO team te versterken. Voor mij is het terug naar mijn roots, omdat ik tot 1 april inwoner was van deze gemeente. ’s-Hertogenbosch is voor mij dus geen onbekende stad, maar de gemeentelijke wereld wel. Gelukkig kom ik terecht in een team dat al langer bij deze opdracht actief is en ben ik heel goed opgevangen door iedereen.  Dat is ook wel kenmerkend voor Haute Equipe als organisatie. De eerste keer dat ik op het kantoor in Hoofddorp kwam kreeg ik direct het gevoel dat iedereen blij was dat ik er was. Dit was voor mij de bevestiging dat ik de juiste keuze maakte door voor Haute Equipe te kiezen.

De komende maanden zet ik mijn eerste stappen als adviseur, maar dit voelt zeker niet als een sprong in het diepe. Er zijn genoeg ervaren collega’s om mij heen waar ik terecht kan voor hulp of advies. Hopelijk kan ik vanuit mijn achtergrond anderen ook verder helpen. Mijn kennis en ervaring zit met name op het gebied van procesverbetering en ik kijk er naar uit om me daar nog verder in te verdiepen. Tegelijkertijd ben ik ook heel enthousiast over de bredere ontwikkelingsmogelijkheden die Haute Equipe en haar klanten mij bieden. 

Terug naar overzicht
no_filename.jpeg
Jeanette Honders
Senior adviseur
img-20210716-wa0010.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.