Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Even voorstellen: Maikel van Kan

fb-img-162616265741402--1.jpg

Na mijn opleiding Finance & Control ben ik aan de slag gegaan bij een accountancy kantoor in Emmen, waar ik helaas al snel merkte dat ik iets miste. Ik was vooral bezig met cijfers, zonder dat ik het verhaal achter deze cijfers leerde kennen. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een baan die daarbij aansloot, waarin ik zowel mijn financiële kennis als mijn wens om verder te kijken dan alleen de cijfers kwijt kan. Via een oud-medewerker van Haute Equipe ben ik op de website terecht gekomen, waar ik een interessante en leuke vacature tegenkwam. Daar heb ik op gesolliciteerd, en zo stond ik even later voor de deur in Hoofddorp. De gesprekken hebben mijn eerste indruk bevestigd.

Omdat ik minder ervaring heb binnen het publieke domein, en ik ervaring op wil doen binnen de gemeentelijke wereld ben ik aan de slag gegaan binnen het Tozo team van Haute Equipe in ’s-Hertogenbosch. Inmiddels heb ik mijn eerste maand bij Haute Equipe er bijna op zitten, en heb ik het enorm naar mijn zin. Ik merk dat ik hier kan doen wat ik leuk vind, het verhaal achter de cijfers kan ontdekken, en dat samen met aardige en enthousiaste collega’s. Hopelijk kan ik hier de nodige ervaring opdoen binnen de gemeentelijke wereld, waardoor ik ook op andere plekken inzetbaar ben.

Terug naar overzicht
fb-img-1626162657414-002-.jpg
Maikel van Kan
Adviseur Bedrijfsvoering
fb-img-162616265741402--1.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.