Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Even voorstellen: Judith de Bruin

img-1770.jpg

Samen met mijn gezin woon ik in Helden, gelegen in de driehoek Venlo-Roermond-Weert. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om actieve dingen te doen met ons gezin. Verder ben ik lid van de plaatselijke atletiekvereniging en doe ik op zijn tijd graag mee aan een hardloopwedstrijd!

Na mijn studie Bedrijfseconomie aan de HEAO, heb ik nog een studie Economie aan de Wageningen University gedaan; een “Master”, zoals we dat tegenwoordig noemen.

Mijn werkzame leven ben ik in 1996 begonnen bij de Rabobank. Daar heb ik ruim 20 jaar met veel plezier gewerkt in de zakelijke kredietverlening. Dit in de functies als accountmanager, accountmanager bijzonder beheer, kredietbeoordelaar en financieringsspecialist.

Omdat ik graag meer vanuit een maatschappelijke belang aan de slag wilde gaan, heb ik in 2018 de overstap gemaakt naar het publieke domein. Binnen de gemeente waar ik toen begon, trof ik Pascal Timmers en Koen van de Berkmortel, die daar op dat moment bezig waren met hun opdracht vanuit Haute Equipe.

Hun ervaringen over het doen van interim werk bij Haute Equipe spraken me toen al erg aan!

Toevallig kwamen we afgelopen voorjaar opnieuw met elkaar in contact. En na een aantal leuke gesprekken op kantoor Helmond en in Hoofddorp, vind ik het erg fijn dat ik sinds 1 september onderdeel mag uitmaken van onze mooie Haute Equipe-organisatie.

Mocht je benieuwd zijn naar mijn verdere ervaring en opdrachten waarvoor ik inzetbaar ben, dan kun je contact op met Peter van Oosten via 06-21509834.

Graag tot ziens, 
Judith

Terug naar overzicht
1602773061806.jpg
Marco Kleijhorst
Senior adviseur
img-1770.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.