Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Even voorstellen: Filzan Abdilahi

filzan.png

Mijn naam is Filzan Abdilahi, ik ben 29 jaar en kom uit Alkmaar. In mijn vrije tijd besteed ik tijd met mijn familie en vrienden. Ik hou er ook van om creatief bezig te zijn zoals waterverven en tekenen. 

Ik heb een achtergrond in administratie mbo, waarna ik bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam ben gaan studeren. Voor mijn afstudeeropdracht heb ik een AO/IC opdracht bij de SED organisatie gedaan. De afstudeeropdracht bestond uit het beschrijven en harmoniseren van processen. Kort daarna kwam ik bij Tempo Team overheid terecht (later Driessen) en kreeg ik een opdracht bij de SED als AO/IC medewerker. Na deze opdracht kon ik als financieel medewerker in het sociaal domein aan de slag, waar ik o.a. financiële analyses en controles heb uitgevoerd en de business controller heb ondersteund.

Eind 2019 kreeg ik een bericht van een oud-collega of ik interesse had om bij gemeente Purmerend te werken, en ik had zeker interesse! Mijn contract bij de SED liep af en ik had toen nog geen kans om verder door te groeien.

Toen mijn contract bij de gemeente Purmerend afliep, waar ik het control en advies team heb ondersteund, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik zocht iets met veel afwisseling waar ik de kans heb om verder door te groeien.

Na een telefoongesprek met YER werd mijn cv doorgestuurd naar Haute Equipe en kwam ik in contact met Nick Pijpers. Na een prettig gesprek met Nick, heb ik ook nog met Roel van Berkel, adviseur bij Haute Equipe, gesproken voor meer informatie. Het viel mij gelijk op hoe open Haute Equipe was. Ik voelde mij dan ook gelijk welkom. Na een paar gesprekken kon ik mijzelf een Haute Equipe-er noemen.

Terug naar overzicht
no_filename.jpeg
Jeanette Honders
Senior adviseur
filzan.png

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.