Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

EFRO project Green Health Solutions in het nieuws!

greenhealth.png

Haute Equipe heeft het samenwerkingsverband van partners ondersteunt bij het opstellen en indienen van de EFRO aanvraag Green Health Solutions. Afgelopen zomer is de goedkeuring voor het project ontvangen. Momenteel ondersteunt Haute Equipe het samenwerkingsverband van partners bij het financieel beheer gedurende de uitvoering van het project.

Het doel van het project Green Health Solutions is de voorbereiding van marktintroducties van plantenproducten met gezondheidsbevorderende eigenschappen aan de hand van Bitter Gourd.

In het project de marktintroductie voorbereid en in gang gezet voor de plant Bitter Gourd en daarvan afgeleide producten. Daarnaast fungeert Bitter Gourd als gidssoort voor de ontwikkeling van een werkwijze met een multidisciplinaire werkomgeving en met tools, waar, respectievelijk waarmee, de marktintroductie kan worden gefaciliteerd voor alle potentieel commercieel perspectiefrijke plantensoorten met gezondheidsbevorderende eigenschappen.

Vorige week donderdag was de officiële start van het project. Hierbij was ook EditieNL aanwezig. Zie voor hun nieuws item youtube: www.youtube.com/watch?v=qpV2WWajjuU

Terug naar overzicht
inge.jpg
Inge Borgonjen
Subsidieadviseur
greenhealth.png

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.