Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Eerste kennistafel (V)IC een succes!

team-3.png

Vandaag (6 oktober 2020) was de eerste digitale kennistafel (V)IC van Haute Equipe! Haute Equipe staat voor kennisuitwisseling, niet ieder voor zich het wiel uitvinden. Dat was ook het doel van onze eerste sessie: hoe kunnen we van elkaar leren en hoe kunnen we van elkaars kennis en kunde gebruikmaken.

Na een voorstelrondje kwamen gelijk al de eerste onderwerpen op tafel: hoe is bij jouw gemeente de VIC ingericht, hebben jullie voorbeelden van controleverslagen. Hoe gaan jullie om met het vastleggen van processen, werken jullie al met data-analyse.  Zou er iemand willen mee kijken met een procesbeschrijving van ons? De rechtmatigheidsverantwoording, hoe werkt dat en gaan jullie al proefdraaien?

We hebben afgesproken dat we in de volgende bijeenkomst steeds 1 of meerdere onderwerpen behandelen waarin de deelnemers een best practice laten zien. En onderwerpen genoeg en gelukkig ook vrijwilligers genoeg.

Dus op naar de volgende bijeenkomst, we hebben er nu al zin in!

Mocht je als (V)IC medewerker/specialist ook interesse hebben om deel te nemen aan deze inhoudelijke kennisbijeenkomsten laat het ons dan even weten via info@haute-equipe.nl, dan nodigen we je uit voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Nicolette Verlaan RA, adviseur bij Haute Equipe, team bedrijfsvoering.

Terug naar overzicht
team-3.png

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.