Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Eenjarig jubileum voor Jasper Otter

jasper-otter-foto.jpg

Jasper Otter maakte op 1 januari 2021 zijn debuut bij Haute Equipe. Hij ging met zijn prachtige cv aan de slag in de regio Noord-Nederland. Een jaar later, in januari ’22 blikken wij terug op het eerste jaar en kijken we vooruit naar de toekomst.

Hoe ben ben je bij Haute Equipe terecht gekomen?
‘’Momenteel ben ik als adviseur werkzaam in het sociaal domein. Ik heb het afgelopen jaar verschillende opdrachten gedaan, waarbij de focus ligt op de Participatiewet, de WMO en inkoop. Voordat ik bij Haute Equipe aan de slag ging, was ik werkzaam bij een ander adviesbureau waar ik Herma Hemmen leerde kennen. Via Herma kwam ik terecht bij Haute Equipe, een keuze waar ik nog steeds erg blij mee ben.’’

Welke opdrachten heb je het afgelopen jaar uitgevoerd?
'‘Ik ben begonnen met een leuke variatie aan opdrachten, waarbij ik één langdurige opdracht en een aantal van kortere duur uitvoer. In het Westerkwartier in Groningen hou ik mij bezig met de inkoop binnen het sociaal domein, samen met mijn collega’s Herma en Anne. In combinatie met deze opdracht ben ik nog beleidsmedewerker voor de nieuwe Wet inburgering. Daarnaast heb ik in mijn eerste jaar nog verschillende kleinere opdrachten mogen doen. Het leukste aan al die opdrachten? De variatie, want door opdrachten te variëren zorg je ervoor dat dat je veel leert en ontdekt over verschillende vakgebieden. Op verjaardagen heb ik altijd wel iets te vertellen of vragen mensen wat voor diverse opdracht ik nu weer doe!’’

Op welke manier wordt er samen gewerkt met collega’s in Noord-Nederland?
'‘Ik werk veel samen met Herma en Anne, waarbij wij meerdere keren per week overleg hebben en samen aan een project werken. Ook is er veel contact met verschillende andere collega’s op specifieke thema’s.’’

Waarom zou je nieuwe collega’s willen aanraden Haute Equiper te worden?
'‘Ik zou Haute Equipe aanraden, omdat het bedrijf inhoudelijk uitdaagt. Binnen Haute Equipe krijg je veel verschillende opdrachten en kan je een kijkje nemen binnen de keuken. Ook vind ik Haute Equipe open en toegankelijk; je wordt meegenomen in de plannen, in de zaken die goed gaan en de zaken die minder goed gaan. De deur staat altijd open en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat zouden anderen missen als ze niet bij ons komen werken?
‘’Een goede ervaring bij een mooi organisatiebureau, die je ogen kan openen hoe een organisatie óók te werk kan gaan. Mensen treden soms echt uit buiten hun comfortzone, om er voor zichzelf en anderen het beste uit te halen.’’

Let's meet!
Je kunt het volledige profiel van Jasper bekijken op LinkedIn en als je enthousiast bent geworden van het verhaal dan nodigen we jou graag uit om eens een blik te werpen op onze sociaal domein vacature(s)

Terug naar overzicht
1582377068975.jpg
Wiep Aanhane
Marketing
jasper-otter-foto.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.