Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

De week van…. De Limburgse adviseur

facetune-03-10-2022-15-49-46.jpg

Onze collega's in Limburg kijken uit naar onze open dag die op woensdag 12 oktober plaats gaat vinden in Brunssum. We blikken samen met onze collega Gity (jurist en gangmaker) alvast vooruit naar 12 oktober en wat potentiële collega's van Haute Equipe kunnen verwachten in Limburg.

Op maandag gaat de wekker vroeg af want de AVG trainingen Sociaal Domein voor de gemeente Rijswijk staan op de planning. Om 9:30u start de eerste training dus ik stap rond 6:00u in mijn elektrische bollide. Vorig jaar heb ik als jurist Privacy een aantal maanden voor de gemeente Rijswijk gewerkt via Haute Equipe. Dit was nog volop in de “Corona-periode” waarbij iedereen vooral thuis werkte. Deze opdracht kon ik dan ook goed uitvoeren van thuis uit. Ondanks de afstand heb ik een goed beeld gekregen van de gemeente en een goede klik met de collega’s. Vanwege behoefte aan training in het sociaal domein over de AVG, is de gemeente Rijswijk weer op de lijn gekomen. Heel tof dat ze Haute Equipe weer wisten te vinden! Samen met collega’s Lorenz en Leandra verzorgen we nu een twaalftal trainingen voor alle medewerkers in het Sociaal Domein. Om 14:30 is de tweede training afgerond en rij ik rustig zuidwaarts richting huis. Onderweg bel ik nog even met Pascal (collega bedrijfsvoering) over de open dag die op 12 oktober gepland staat in Brunssum en Frans komt ook nog even op de lijn. Zo kun je onderweg ook nog wat doen!

Dinsdag werk ik in Asten. Mijn opdracht op dit moment. Bij de gemeente Asten vervul ik tijdelijk de rol van juridisch adviseur waarbij ik me richt op Privacy (AVG). Samen met de Functionaris Gegevensbescherming en de CISO maken we een plan van aanpak om de gemeente Asten verder op weg te helpen in de waarborgen van privacy en informatiebeveiliging. Ook ben ik de WPG audit aan het voorbereiden die volgende week op de planning staat. Normaliter ben ik gemiddeld drie dagen in de week aan het werk voor Asten en is donderdag onze vaste kantoordag  met team JZ.

Woensdag werk ik thuis, ook voor de gemeente Asten. Tussen de middag ga ik samen met Pascal op bezoek in Brunssum bij ISD BOL. Hier zal onze open dag plaatsvinden op 12 oktober. In Brunssum spreken we Bert Smeijsters (directeur ISD BOL) en samen nemen we de planning door en kijken we wat er nog geregeld kan worden in aanloop naar de open dag. Brunssum is dichtbij dus ik ben snel op en neer. ’s Middags log ik weer in en rond de laatste dingen af voor de gemeente Asten deze week.

Op donderdag vertrek ik rond 7:00u naar Ede. Daar staat ons businessteam overleg gepland. In dit overleg komen alle aanvoerders van de verschillende teams samen met sales, werving &selectie en de directie. Dit periodiek overleg is om een goede afstemming te waarborgen en vooral om door te kijken naar de toekomst. Sinds kort ben ik aanvoerder van het juridisch team samen met Coen en Lorenz en mag ik ook aansluiten. In de middag staat een sollicitatietraining gepland onder leiding van Ikrame. Leerzaam en fijn! Want als aanvoerder schuif je regelmatig aan bij kennismakingsgesprekken. Rond 16:00 zijn we klaar en na een frisje en gezellig napraten, rij ik weer richting Beek (L). Na een volle maar zeer voldane week kan het weekend beginnen voor mij!

Bekijk hier onze open dag uitnodiging.

Terug naar overzicht
gity.jpg
Gity van Wijhe-Sharifzadeh
Juridisch adviseur privacy
facetune-03-10-2022-15-49-46.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.