Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Onderwijs

Nederland heeft ruim 7000 basisscholen, 176 pro scholen, 75 vso samenwerkingsverbanden, 650 vo scholen, 66 mbo instellingen, 36 hbo instellingen en 20 wo instellingen. In ruim 10.000 gebouwen wordt in 140.000 lokalen 200 dagen per jaar lesgegeven. Alle daarbij betroken docenten, instructeurs en begeleiders moeten dat elke dag weer opnieuw met veel energie voorbereiden en uitvoeren.

Energie neutrale onderwijsgebouwen - zonnepanelen op het dak - frisse klaslokalen - handige organisatie adviezen voor uw team en/of voor uw bestuur - zij-instroom en hybride docenten - ontwikkeling en inzet van combinatiebanen - verminderen werkdruk - versterken van onderwijsinnovatie - zorgen voor een veilige leeromgeving - invlechten van ITC en e-learning - aanschaf en inzet van moderne leermiddelen - ontwikkelen van practoraten en lectoraten - internationalisering - bedrijfsbezoeken. 

Er zijn nogal wat zaken waar onderwijsteams, onderwijsbesturen en onderwijsinstellingen mee te maken kunnen krijgen. Onderwijs zonder vernieuwing is als stilstaand water. Onderwijs gedijt alleen als het relevant is, met betrokkenheid wordt gegeven en met vernieuwing wordt gevoed. Vernieuwing vergt tijd maar ook net zo vaak middelen. Subsidie instrumenten kunnen dan het proces van vernieuwing versnellen en versterken.

Voor vernieuwende projecten in het onderwijs zijn verschillende subsidies beschikbaar, van het eigen MINOCW maar ook vanuit regelingen vanuit Europa, vanuit andere Ministeries, vanuit uw Provincie en/of Gemeenten, subsidie-instrumenten die zomaar in uw vernieuwingswensen kunnen worden ingepast. Je moet dan wel de wegen weten en op tijd aan de slag met aanvragen. Deze kennis en expertise is niet altijd en overal op de scholen aanwezig. Hierdoor laten veel scholen de mogelijkheden voor extra financiering onbenut.

Haute Equipe heeft een stevig trackrecord in onderwijssubsidies en helpt u graag de kansen die er zijn optimaal te benutten. U levert als onderwijsinstelling het projectidee en het enthousiasme, wij verzorgen voor u de subsidieaanvraag, zetten de projectorganisatie op en monitoren desgewenst de projectuitvoering.

Bent u nieuwsgierig geworden of er ook subsidies zijn die bij de ambities van uw onderwijsinstelling aansluiten? Wilt u er eens met ons over praten? Laten we dan vrijblijvend een afspraak maken.

Heeft u plannen en zoekt u financiering? Wij kunnen u helpen.  

Terug naar overzicht

 

klaslokaal.jpg

Neem contact op met Marcel

9212-fvdb-20181005.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.