Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Welkom nieuwe collega's - 1 februari 2022

img-2046-1.jpg

Op dinsdag 1 februari 2022 hebben wij een viertal nieuwe Haute Equipers mogen verwelkomen op ons kantoor in Hoofddorp waar onze maandelijkse introductiedag op het menu stond.

Traditioneel trappen onze directeuren Frans Lustermans en Marion van Staveren deze dagen af waarna alle inhoudelijke- en interne teams een ‘korte’ presentatie geven over alle activiteiten binnen onze organisatie.

We stellen onze nieuwe adviseurs graag kort aan je voor;

Sara Bayram, jurist, Enschede
Ons juridische team heeft met Sara een mooie nieuwe versterking in de regio Oost-Nederland weten te vinden. Sara heeft de afgelopen 2,5 jaar gewerkt voor Stichting Wetswinkel Twente en gaat bij ons samen o.a. Monique Nijkamp en Mirjam Stoelinga aan de slag in de regio en zal deel uitmaken van ons opleidingsprogramma.

Dorinthe de Man, relatiemanager (intern), Heerhugowaard
Na de komst van Pieter Bakker in ons salesteam hebben wij deze week ook Dorinthe mogen verwelkomen als interne versterking voor dit team. Dorinthe gaat zich bezighouden met relatiebeheer, contracten en andere zaken van commerciële aard. Met de komst van Dorinthe is ons team op sterkte en kunnen we klanten- en relaties blijvend goed van dienst zijn.

Florien Korpershoek, stagiair sociaal domein, Utrecht (Social Policy and Public Health)
Haute Equipe zet in op talent en kijkt graag naar de toekomst. Florien is hier een goed voorbeeld van. Ze is door een presentatie van Haute Equipe op de Universiteit Utrecht op ons spoor gekomen en gaat de komende 20 weken kennismaken met het sociaal domein en meelopen/werken met onze ervaren adviseurs. Stiekem hopen wij Florien op een later moment als trainee in te laten stromen als ze enthousiast is over de vraagstukken die ons bureau passeren.

Frank van Geffen, stagiair HRM en processen, Arnhem (Human Resources)
Op 1 januari 2022 is met de komst van Mathijs Timmermans (ex docent bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) onze HR tak ‘herboren’. Mathijs gaat zich eerst intern richten op HR gerelateerde zaken waar onze Frank een grote rol in gaat spelen. Frank gaat, aansluitend op zijn theoretische kennis onderzoek doen binnen HRM en o.a. ons onboardingstraject optimaliseren en processen verbeteren en/of in kaart brengen waar nodig.

Welkom nieuwe collega’s! Jullie nieuwe collega’s kijken uit naar nieuwe samenwerkingen en wensen jullie heel veel succes toe!

Ondertussen blijven wij op zoek naar nieuwe collega’s in al onze vakgebieden. Neem hier een kijkje op onze vacaturepagina of stuur een open sollicitatie naar vacatures@haute-equipe.nl.

foto-1-februari.jpg

Terug naar overzicht
img-2046-1.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.