Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Welkom Anne!

2907cda2-561f-4d4b-874e-e6d2e1b73e92.jpg

Welkom Anne!

Anne is onze vijfde student in de organisatie en daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Naast een aantal stagiaires in het juridische team en voor het sociaal domein, gaat Anne aan de slag bij het hr team. Anne studeert op dit moment af aan de Hogeschool Leiden en doet een onderzoek naar de inrichting van de loopbaanpaden van de adviseurs. Dit doet ze vanuit een passie die wij ook hebben en dat zijn ‘blije mensen’ in de organisatie en een grote belangstelling voor medewerkerontwikkeling. Vanuit die combinatie doet ze nu een onderzoek bij Haute Equipe.

De vraag naar een onderzoek komt vanuit de medewerkers, ‘als ik mij wil door ontwikkelen, hoe doe ik dat? Anne gaat daar nu samen met Mathijs en een aantal collega’s binnen de organisatie daar meer invulling aan geven.

Waar kijk je het meeste naar uit de komende periode?
“Om lekker aan de slag te gaan met alles wat ik heb geleerd en heb meegemaakt in de afgelopen jaren. Ik ben er wel klaar voor vind ik zelf!”

Wat is je eerste indruk?
“Haute Equipe is een hele open organisatie en je voelt je heel welkom. Drie jaar terug heb ik hier stage gelopen en het voelt nu een beetje als ‘thuiskomen’. “

Wat kun jij echt heel erg goed, behalve klarinet spelen?
“Ik kan wel goed koken al zeg ik het zelf. Zeker als ik thuis kom na een dag werk of school, gewoon lekker aan de slag in de keuken en het hoofd leegmaken”

Heel veel plezier en succes toegewenst Anne!

Team hr en collega's! 

Terug naar overzicht
hr-mathijs-1.jpg
Mathijs Timmermans
Strategisch HR adviseur
2907cda2-561f-4d4b-874e-e6d2e1b73e92.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.