Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Sociaal team gaat uitbreiden in Noord- en Zuid Nederland

sociaal-domein.jpg

Met veel plezier nodigen wij namens ons team potentiële collega's uit te reageren op twee gloednieuwe vacatures. Ben jij woonachtig in Noord- of Zuid- Nederland en beschik je over veel ervaring als (interim) adviseur in het sociaal domein? Dan verbinden we je graag met onze nieuwste vacatures voor deze regio's.

Namens ons team stellen we je interesse alvast erg op prijs en vertellen je graag meer over onze activiteiten namens Haute Equipe in het sociaal domein. Ben je benieuwd over onze visie/strategie of de manier waarop wij samenwerken? Neem dan contact op met Roeland Dubbeld via roeland.dubbeld@haute-equipe.nl of 023-5471913. Roeland is een van onze coördinatoren en houdt zich o.a. bezig met de instroom van nieuwe collega's! 

Ben je niet op zoek naar een nieuwe job maar wil je wel graag wekelijks op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen in het sociaal domein? Schrijf je dan gratis in voor onze wekelijkse nieuwsbrief die op elke woensdag wordt verzonden. Je kunt je voor onze nieuwsbrief aanmelden via onze eigen sociaal domein pagina

soc-nieuwsbrief.jpg

Terug naar overzicht
sociaal-domein.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.