Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Mijn opdracht bij Gooise Meren – Projectmanagement

491d61f2-687d-4f17-8386-fad35ee72534-thumb1920.jpg

Sinds de zomer van 2021 ben ik werkzaam als assistent projectleider bij de gemeente Gooise Meren. Deze functie omvat veel verschillende facetten van projectmanagement binnen de gemeente. Daar waar de projectleiders bezig zijn met het bouwen van sporthallen, bruggen, nieuwe woonwijken of het implementeren van nieuwe systemen houdt ik mij bezig met verschillende activiteiten binnen de gemeente om alle projecten mogelijk te maken.

Zo kan mijn dag bestaan uit het aanvragen of verantwoorden van subsidies, het ophalen van de juiste gegevens voor de p&c cyclus, ondersteunen bij het creëren van een informatiekrant voor inwoners of het begeleiden van een bewonersavond. De afwisseling die er te vinden is in het takenpakket maakt het een uitdagende functie waarbij je snel moet schakelen tussen projecten, werkzaamheden, afdelingen en systemen. Zodra je in een project beland zie je hoeveel verschillende afdelingen er binnen een gemeente betrokken zijn bij de uitvoering.

Naast de functie van assistent projectleider heb ik ook projecten waarin ik de rol als projectleider op mij mag nemen. Zo hebben we in een leegstaand pand tijdelijke invulling gecreëerd waarbij een deel bestaat uit een buurtkamer die in samenwerking met de buurt is opgezet. Mooi om te zien hoe inwoners dit samen oppakken. Daarnaast houdt ik mij ook bezig met het slopen van een oud pand, de aanbesteding hier van en vergunningen die nodig zijn. Deze verschillende voorbeelden laten al goed zien wat de diversiteit is van de projecten.   

Terug naar overzicht
1602768286847.jpg
Anouk Simmes
Adviseur bedrijfsvoering
491d61f2-687d-4f17-8386-fad35ee72534-thumb1920.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.