Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

HE Doet haalt €1400 euro op voor Make a Child Happy

whatsapp-image-2023-01-24-at-13.18.10-1-.jpeg

Op zondag 22 mei deden een aantal collega’s mee aan de Haarlemmermeerrun. Daarbij haalden zij €1400,00 op voor Stichting Make a Child Happy. Deze stichting helpt kinderen in de gemeente Haarlemmermeer die kwetsbaar zijn en extra aandacht kunnen gebruiken. De stichting bestaat nu zo’n drie jaar en heeft, na de lastige eerste coronajaren waarin er weinig georganiseerd kon worden, in het afgelopen jaar alleen al 320 kinderen geholpen. In Haarlemmermeer leven echter 3400 kinderen onder de armoedegrens. De stichting is dus zeker nog niet klaar en hoopt ieder jaar meer kinderen te kunnen bereiken en helpen.

Op dinsdag 24 januari waren Niels en Dorinthe namens HE-Doet uitgenodigd in de woonkamer van Toos van der Kamp, secretaris van de stichting, voor een kop koffie om stil te staan bij onze donatie. De stichting, nu nog zonder locatie, opereert nog knus vanaf dezelfde keukentafel waaraan wij werden verwelkomt en waaraan wij een mooi gesprek hebben gevoerd over Make a Child Happy, Haute Equipe en Haarlemmermeer. We hebben het bedrag overhandigt aan Annemiek van Geenhoven, marketeer en webmaster van de stichting, die er heel blij mee was. We zijn heel blij dat we zo’n mooie lokale stichting kunnen steunen en we zullen zeker in de toekomst kijken of we hen nog eens kunnen helpen.

Stichting Make a Child Happy: “Wij vinden dat ieder kind in onze gemeente Haarlemmermeer het verdient om gelukkig te zijn. En daarom zijn wij er voor die kinderen die extra aandacht nodig hebben. Kinderen die leven onder de normgrens, zieke kinderen en kinderen die één of beide ouders hebben verloren. Wij zorgen dat deze kwetsbare kinderen even kunnen ontsnappen aan de dagelijkse problemen. Een korte vakantie, een dagje weg of een verjaardagsfeestje. Stichting Make a Child Happy maakt het mogelijk.”

Terug naar overzicht
0-1-.jpg
Niels Bosch
Adviseur bedrijfsvoering
whatsapp-image-2023-01-24-at-13.18.10-1-.jpeg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.