Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Haute Equipe Partners in Public, jouw partner in bedrijfsvoering.

haute-equipe-social-visuals-2023-bedrijfsvoering-1.png

Haute Equipe Partners in Public, jouw partner in bedrijfsvoering.

Ben jij nog in control? Overheidsfinanciën worden steeds complexer, en dat vraagt om overzicht en inzicht. De traditionele focus op middelen verandert naar de focus op het leveren van een bijdrage aan maatschappelijk resultaat. En dat is de uitdaging die we graag met je aangaan. Met aandacht en expertise voor bedrijfsvoering en financiën.

Het bedrijfsvoeringsteam van Haute Equipe biedt niet alleen financiële oplossingen voor je vraag, maar ook oplossingen in de brede zin van bedrijfsvoering. Dus heb je behoefte aan een traditionele adviseur bedrijfsvoering, planning & control expert, interne controle adviseur, of business controller? Haute Equipe heeft ervaring op het gebied van consultancy, detachering, maar ook in het leveren van producten. En we denken daarbij veel breder dan alleen de financiën. Ontdek meer op onze website: https://haute-equipe.nl/.

Wil je op de hoogte blijven van actualiteiten binnen (publieke) bedrijfsvoering? Meld je via de link aan voor onze maandelijkse nieuwsupdate: https://bitly.ws/33CRC.

Terug naar overzicht
1582377068975.jpg
Wiep Aanhane
Marketing
haute-equipe-social-visuals-2023-bedrijfsvoering-1.png

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.