Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Hakima Mahyou - Nieuwe aanvoerder Haute Equipe juridisch

haute-equipe-hakima.png

Sinds 1 juli jl. is Hakima Mahyou de nieuwe aanvoerder van Haute Equipe Juridisch. Hieronder stelt zij zich graag voor!

Mijn naam is Hakima Mahyou en ik ben sinds 1 september 2022 werkzaam als juridisch adviseur bij Haute Equipe. Op dit moment zit ik op een opdracht bij Uitvoeringorganisatie Herstel Toeslagen als senior jurist beroepen niet-tijdig. Daarnaast ben ik sinds 1 juli jl. begonnen als aanvoerder binnen Haute Equipe Juridisch. Dit doe ik samen met Lorenz van der Ven. Ik kijk er naar uit om Haute Equipe als bedrijf nog beter te leren kennen en vooral samen met mijn juridische collega’s het team verder te versterken en uit te bouwen.

Als aanvoerder wil ik mij onder andere gaan richten op de versterking van onze vakgroepen (bestuursrecht, OOV, privacy en grondzaken) en waar nodig ondersteuning bieden voor inhoudelijke uitbreiding. Daarnaast wil ik mij bezig gaan houden met onze opleidingentak, de HE Academy, zodat onze juridisch adviseurs beter in staat zijn extern cursussen te geven en wil ik wetenschappelijk publiceren verder stimuleren. Een ander onderdeel dat ik belangrijk vind, is teambuilding. Als aanvoerder kan ik daarin een belangrijke rol vervullen. Doordat we allemaal op opdrachten zitten, is de kans groot dat je elkaar minder ziet of spreekt. Daarom is het belangrijk dat we elkaar toch regelmatig treffen. Ten slotte wil ik de verdere samenwerking tussen de verschillende domeinen binnen Haute Equipe verder uitbouwen.

Wil je mij nog beter leren kennen of heb je een goed idee voor ons team, laat het mij vooral weten! Ik ben bereikbaar via hakima.mahyou@haute-equipe.nl!

Terug naar overzicht
haute-equipe-hakima-1.png
Hakima Mahyou
Juridisch adviseur
haute-equipe-hakima.png

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.