Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Even voorstellen: Roos Vijn

roos-vijn.jpg

Met veel plezier stellen wij Roos Vijn aan je voor. Roos is op 1 september als stagiair gestart bij onze organisatie en stelt zichzelf hieronder graag aan je voor:

"Hoi, ik ben Roos Vijn, 19 jaar en ik ben sinds 1 september begonnen bij Haute Equipe Partners in Public. Ik ben op dit moment bezig met mijn bachelor Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam en ben dit jaar aan mijn derde studiejaar begonnen. Voordat ik mijn scriptie ga schrijven heb ik de kans gekregen om stage te lopen en daarom ben ik de aankomende zes maanden te vinden bij Haute Equipe. Mijn stageopdracht bestaat uit het afnemen van het Haute Equipe BetrokkenheidsOnderzoek (HEBO) 2020 om het werken bij Haute Equipe, zo mogelijk, nog aangenamer te maken. Ik heb erg veel zin in de aankomende zes maanden en denk dat het zowel voor mij als voor Haute Equipe een waardevolle opdracht is!"

Wij wensen Roos heel veel plezier en succes toe bij Haute Equipe.

Terug naar overzicht
roos-vijn.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.