Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Even voorstellen: Niels Bosch

niels-bosch.jpg

In juli 2020 ben ik met een vliegende start begonnen bij Haute Equipe Partners in Public. Nadat ik vorig jaar mijn opleiding Financiering en Organisatie had afgerond aan de universiteit van Amsterdam was ik super enthousiast om dit jaar aan het traineeship van Haute Equipe deel te nemen. Echter lopen dingen in 2020 vaak anders dan verwacht. Gelukkig wist Haute Equipe er flexibel mee om te gaan. In plaats van het traineeship begon ik direct bij mijn huidige opdracht bij de gemeente ’s-Hertogenbosch en zal ik in maart 2021 alsnog aansluiten bij het traineeship.

In mijn eerste maanden bij Haute Equipe ben ik heel enthousiast geworden over de betrokkenheid binnen de organisatie. Iedereen staat altijd voor je klaar en zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt.

Ik hoop tijdens het traineeship te worden klaargestoomd voor het werk bij gemeentes. Zowel mijn soft skills als mijn hard skills wil ik ontwikkelen om zo, als volwaardig adviseur, mooie uitdagingen aan te gaan en te zien wat ik voor de maatschappij kan betekenen. Het mooie aan dit traineeship lijkt me de samenwerking met trainees van de verschillende domeinen. We hebben straks allemaal een andere achtergrond en het lijkt me mooi om te zien hoe we allemaal anders naar een probleem kunnen kijken en zo elkaar kunnen aanvullen en versterken.

Haute Equipe heeft veel senioradviseurs waar ik veel hoop van te kunnen leren en ik ben ervan overtuigd dat ik hier een mooi traject kan uitstippelen voor mijn ontwikkeling.

Lees hier meer over ons traineeship 2021 - https://haute-equipe.nl/over-ons/trainees

Terug naar overzicht
0-1-.jpg
Niels Bosch
Adviseur bedrijfsvoering
niels-bosch.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.