Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Algemeen bestuursrecht

Het algemeen bestuursrecht is het fundament onder ons juridisch team. Omdat we nagenoeg uitsluitend voor de overheid werken zijn de juridisch adviseurs van Haute Equipe hierin gepokt en gemazeld. Onze mensen zijn werkzaam in de volle breedte van het bestuursrecht. Ze doen opdrachten binnen teams/afdelingen Algemeen Juridische Zaken, het ruimtelijk en sociaal domein en financiën. Als generalist én als specialist.

Grondzaken, privacy, aanbestedingen, subsidies, bestuursprocesrecht en staatssteun zijn slechts wat voorbeelden van de specialisaties die onze juristen hebben.

Wat onze juridisch adviseurs vrijwel zonder uitzondering met elkaar delen, ongeacht individuele specialisaties, is een heel stevige basis in en passie voor het algemeen bestuursrecht en het bestuursprocesrecht. Deze prachtige en belangrijke rechtsgebieden staat bij Haute Equipe Juridisch dan ook in het bijzonder in de aandacht.

Dit is niet alleen zo doordat onze juridisch adviseurs in de dagelijkse praktijk voor onze opdrachtgevers door detachering en consultancy invulling en uitvoering aan het bestuursrecht geven, maar bijvoorbeeld ook door lezingen en presentaties te geven en door te publiceren over thema’s binnen het algemeen bestuursrecht en het bestuursprocesrecht.

Kortom: wat voor bestuursrechtelijke vraag of opdracht je ook hebt, bij Haute Equipe Juridisch ben je aan het juiste adres.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk hier ons actuele vacatureoverzicht.

Terug naar overzicht

 

malaga.jpg

Neem contact op met Lorenz

lorenz-van-der-ven-haute-equipe.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.