Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Welkom Patrick

patrick.jpg

Op maandag 1 maart 2021 is Patrick Pastoor toegevoegd aan ons bedrijfsvoerings team. Hij komt als senior adviseur te werken in de regio Noord-Nederland en is met zijn kennis- en ervaring een hele welkome versterking voor onze organisatie. 

Patrick stelt zich graag aan je voor:

"De afgelopen ruim 15 jaar ben ik met veel plezier afwisselend werkzaam als (interim) Business Controller, Manager Finance & Control, Risk Manager, Project Manager, Lean Black Belt en Coach. Mijn passie ligt bij organisaties en mensen die de behoefte hebben om zich te ontwikkelen. Ik werk aan continue verbeteren en verder bouwen vanuit verbinding met elkaar. Het geeft mij veel voldoening om organisaties en (hun) klanten verder te helpen bij het realiseren van hun doelen. Ik geloof in voortdurend ontwikkelen om successen te evenaren en te overtreffen. Voortdurend nieuwsgierig zijn naar elkaar en de mogelijkheden om de prestaties van vandaag, morgen verder te verbeteren."

De afgelopen jaren (sinds 2017) heeft Patrick gewerkt voor de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg en gemeente Hardenberg als beleidsadviseur, kwartiermaker concern control en Business Partner/Change Partner Finance & Control. 

Namens Haute Equipe veel plezier en succes toegewenst Patrick!

Terug naar overzicht
patrick.jpg

Samen met ons leg je de basis voor maatschappelijk resultaat.